Friday 6 March 2015

Να κάνει το καθήκον της!


Πέντε στροφές πριν το τέλος του πρωταθλήματος η ομάδα μας αντιμετωπίζει το Σάββατο η ώρα 15:30 στο γήπεδο μας την  Ένωση Κοκκινοτρυμιθιάς.

Μετά και την ήττα της περασμένης αγωνιστικής ο στόχος μας για άνοδο στην Γ' Κατηγορία έχει γίνει πολύ δύσκολος αφού η διαφορά μας από την τρίτη θέση είναι στους οχτώ βαθμούς. Για να κρατήσουμε ζωντανές τις ελπίδες μας πρέπει να κάνουμε το πέντε στα πέντε στους αγώνες που απόμειναν. Αυτό μόνο εύκολο δεν είναι αλλά η ομάδα απέδειξε ότι έχει τις δυνατότητες και θα διεκδικήσει μέχρι τέλος όλες τις πιθανότητες μας. Το φετινό πρωτάθλημα είναι πολύ αμφίρροπο και αυτό μας δίνει την ευκαιρία να διεκδικούμε μέχρι τέλος μια θέση στην τριάδα αλλά ταυτόχρονα φανερώνει ότι κανένα παιχνίδι δε΄ν είναι εύκολο.  

Η αρχή αυτής της προσπάθειας μας θα γίνει αύριο στο γήπεδο μας με αντίπαλο την  Ένωση Κοκκινοτρυμιθιάς. Η ομάδα μας πρέπει να κάνει το καθήκον της και να πάρει την νίκη και τους τρείς πολύτιμους βαθμούς. Όλα τα παιχνίδια κερδίζονται στο γήπεδο και έτσι η ομάδα μας πρέπει να παρουσιαστεί σοβαρή και να πάρει το παιχνίδι.

Η προσπάθεια της ομάδας μας δεν εξαρτάται πλέον μόνο από τα δικά μας αποτελέσματα. Όμως δεν θα πέσουμε στο λάθος να κάνουμε μαθηματικά και πράξεις για το πώς η ομάδα θα πετυχεί το στόχο της. Εμείς θα βλέπουμε την ομάδα μας και τα δικά μας παιχνίδια και το πως θα παίρνουμε τους τρείς βαθμούς της νίκης. Στο τέλος του πρωταθλήματος θα δούμε πόσους βαθμούς θα μαζέψουμε και που θα μας βγάλει. Μέχρι τότε νίκη σε κάθε παιχνίδι  και πίστη στην ομάδα.


Το παιχνίδι θα μεταδίδεται με ζωντανό σχολιασμό από την ιστοσελίδα μας.