Monday 9 March 2015

Είμαστε ακόμη ζωντανοί!



Πολύ σημαντική νίκη πέτυχε η ομάδα μας το απόγευμα του Σαββάτου με αντίπαλο την Ένωση Κοκκινοτριμιθιάς με σκορ 2-0.
H oμάδα μας ξεκίνησε ορεξάτα τον αγώνα και επέβαλε τον ρυθμό της από την αρχή του παιχνιδιού. Έχοντας την κατοχή της μπάλας η ομάδα μας στις αρχές του παιχνιδιού έβαλε μεγάλη πίεση στον αντίπαλο. Πρώτη μεγάλη φάση ήταν στο 10' όταν ο Αδάμου έφυγε πίσω από την άμυνα, πέρασε και τον τερματοφύλακα το πλασέ του όμως αποκρούστηκε από αμυντικό πάνω στην γραμμή. Στην συνέχεια η ομάδα μας απείλησε με κεφαλιά του Κατσιάρη στο 16' και ξανά με τον Αδάμου στο 21' όταν το σουτ του πέρασε λίγο έξω. Στο 23' η Ένωση έχασε μεγάλη ευκαιρία όταν ο Κ. Πέζουνος απέκρουσε την μπάλα πάνω στην γραμμή σωτήρια για την ομάδα μας. Κάπου εκεί η Ένωση ανέβηκε και κέρδισε μέτρα στο γήπεδο. Μέχρι το τέλος του ημιχρόνου η ομάδα μας είχε μια φλύαρη κατοχή της μπάλας χωρίς να μπορέσει να δημιουργήσει κάποια φάση. Έτσι το 0-0 ήταν και σκορ ημιχρόνου.

Ο προπονητής της ομάδας μας με την έναρξη του ημιχρόνου έριξε και δεύτερο επιθετικό στο παιχνίδι αφού ήθελε να επιτεθεί περισσότερο. Αυτό φαίνεται βοήθησε την ομάδα μας που μπήκε φουριόζα στο δεύτερο ημίχρονο. Μέχρι το 60' η ομάδα μας είχε 8 τελικές προσπάθειες με τον νεοεισελθόντα Κόσιη αλλά και τους Ολύμπιο και Μαρ. Πέζουνο να ανεβάζουν την απόδοση τους και να βοηθούν την ομάδα στο επιθετικό κομμάτι. Τελικά σε μια φάση στο 67' όταν ο Μαρίνος Πέζουνος έφυγε πίσω από την άμυνα, ανατράπηκε και σωστά δόθηκε το πέναλτι. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Κατσιάρης που δεν λάθεψε και άνοιξε το σκορ για την ομάδα μας.  Με το υπέρ μας σκορ η ομάδα μας έλεγξε τον αγώνα χωρίς να απειληθεί ιδιαίτερα μόνο από κάποιες στημένες φάσεις. Μάλιστα στο χρόνο τον καθυστερήσεων η ομάδα μας πέτυχε και δεύτερο γκολ με τον Ολύμπιο και σφράγισε την νίκη.

Μετά και τα αποτελέσματα αυτή την αγωνιστική η ομάδα μας έκανε άλμα δύο θέσεων και από την 6η θέση τώρα βρίσκεται στην 4η θέση έχοντας μειώσει την διαφορά από την τριάδα στους 6 βαθμούς. Αυτό επιβεβαιώνει αυτά που είπαμε πριν το παιχνίδι ότι όταν η ομάδα μας κάνει το καθήκον της και παίρνει τους βαθμούς της νίκης θα μπορέσει να εκμεταλλευτεί και τα άλλα αποτελέσματα. Στην επόμενη αγωνιστική μάλιστα η ομάδα μας έχει την δυνατότητα να μειώσει την διαφορά από την τρίτη θέση στους τρείς βαθμούς στο μεγάλο παιχνίδι απέναντι στον Ηρακλή Γερολάκκου. Ενώνουμε λοιπόν δυνάμεις και προετοιμαζόμαστε αυτή τη βδομάδα για ένα μεγάλο τελικό. Βήμα- βήμα προχωράμε και ελπίζουμε σε μια εβδομάδα από σήμερα να μιλούμε για το πιο αποφασιστικό βήμα που πρέπει να γίνει στο γήπεδο του Κύκκου.