Friday 13 March 2015

MVP της 22ης αγωνιστικής ο Μαρίνος Πέζουνος!


Κορυφαίος ποδοσφαιριστής της 22ης αγωνιστικής αναδείχθηκε  ο Μαρίνος Πέζουνος, σύμφωνα με την ψηφοφορία της ιστοσελίδας μας με ποσοστό 56%.
Ο Μαρίνος Πέζουνος διανύει μια πολύ καλή χρονιά με την ομάδα μας και αποτελεί βασική μονάδα της ομάδας σε όλο το πρωτάθλημα. Ο Πέζουνος στο παιχνίδι με την Ένωση ανέβασε κατά πολύ την απόδοση του στο δεύτερο ημίχρονο και αυτό βοήθησε την ομάδα να αύξηση την πίεση της για το γκολ. Μάλιστα ήταν και ο παίχτης που κέρδισε το πέναλτι για την ομάδα μας με το οποίο ανοίξαμε το σκορ και ουσιαστικά έδωσε την λύση για την ομάδα μας. Ο κόσμος της ομάδας ασφαλώς και είναι ικανοποιημένος με τον Μαρίνο και γι' αυτό τον ανέδειξαν και πολυτιμότερο της αγωνιστικής.

Ο Μαρίνος Πέζουνος για την πρωτιά στην ψηφοφορία μας δήλωσε: Πρώτα από όλα θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο της ομάδας που με ψήφισε για MVP της αγωνιστικής. Θέλω να υποσχεθώ ότι στα τελευταία 4 παιχνίδια θα είμαι ακόμη καλύτερος και μαζί με τους συμποδοσφαιριστές μου θα κάνουμε τα πάντα για να πάρουμε την άνοδο στην Γ' Κατηγορία.


Για το μεγάλο παιχνίδι που ακολουθεί μας δήλωσε: Πάμε στην Λευκωσία με στόχο το διπλό που θα μας κρατήσει μέσα στην υπόθεση άνοδο. Θέλουμε και περιμένουμε το κόσμο να έρθει στο γήπεδο να μας βοηθήσει όπως κάνει πάντα. Όλοι μαζί θα καταφέρουμε να φέρουμε το τρίποντο στα Λύμπια. Come on OΛΥΜΠΙΑΣ!