Monday 6 April 2015

4η θέση και αναμονή!

Μεγάλη νίκη για την ομάδα μας με 2-0 απέναντι στην ΑΕΝ Βρυσούλλων-Αχερίτου και κατάληψη της  4ης θέσης στο πρωτάθλημα Δ' Κατηγορίας 2014-2015.

Το παιχνίδι ξεκίνησε πολύ δυνατά για τις δύο ομάδες, αφού στόχος και των δύο ήταν η νίκη στον αγώνα. Η ομάδα μας με την πάροδο του χρόνου πήρε την πρωτοβουλία των κινήσεων και είχε την κατοχή της μπάλας. Πρώτη καλή ευκαιρία όμως στο παιχνίδι χάθηκε για την ΑΕΝ όταν σε αντεπίθεση ο επιθετικός βρέθηκε στην περιοχή μας όμως το σουτ του έφυγε ψηλά έξω. Στην συνέχεια  η ομάδα μας προσπαθούσε κυρίως με μπαλιές πίσω από την άμυνα της ΑΕΝ να εκμεταλλευτεί την ταχύτητα των ποδοσφαιριστών μας. Σε μια από αυτές τις μπαλιές ο Ν. Πέζουνος βρέθηκε απέναντι από τον τερματοφύλακα που τον ανάτρεψε και σωστά δόθηκε το πέναλτι για την ομάδα μας. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Δώρος Κατσιάρης και στο 35' άνοιξε το σκορ για την ομάδα μας. Έχοντας την ψυχολογία με το μέρος μας, η ομάδα μας συνέχισε την πίεση και μέσα σε δύο λεπτά πέτυχε και δεύτερο γκολ όταν ο Θεράποντος πρόλαβε τον εξερχόμενο τερματοφύλακα και ακούμπησε την μπάλα στέλνοντας την στα δίχτυα μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς. Το 2-0 ήταν και το σκορ ημιχρόνου.

Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα μας κλήθηκε να κρατήσει το υπέρ της σκορ και όπως ήταν λογικό πρόσεξε την άμυνα της και με αντεπιθέσεις προσπάθησε να εκμεταλλευτεί τα κενά στην άμυνα της ΑΕΝ.  Η ομάδα της ΑΕΝ είχε την κατοχή και την πρωτοβουλία των κινήσεων σε όλο το δεύτερο ημίχρονο και δημιούργησε αρκετές καλές ευκαιρίες. Η ετοιμότητα όμως του τερματοφύλακα μας και η αστοχία των ποδοσφαιριστών της ΑΕΝ κράτησαν το μηδέν στην άμυνα μας και  έτσι η ομάδα μας πήρε μια σπουδαία νίκη στο τελευταίο αγώνα του πρωταθλήματος.

Το μυαλό όλων τώρα είναι στην συνεδρία της ΚΟΠ στις 15 Απριλίου που θα αποφασιστεί τι θα γίνει στα πρωταθλήματα της νέας χρονιάς και αν θα υπάρξει αύξηση των ομάδων. Η ομάδα μας με την 4η θέση έχει τις ελπίδες της για άνοδο σύμφωνα με τα όσα ακούγονται. Θα κάνουμε λοιπόν υπομονή και θα περιμένουμε με αγωνία την τελική απόφαση.  

Πλούσιο φωτορεπορταζ: ΟΛΥΜΠΙΑΣ- ΑΕΝ