Friday 18 September 2015

Η μπάλα στην σέντρα!

To ημερολόγιο θα δείξει αύριο 19 Σεπτεμβρίου 2015. Μια ιστορική μέρα για το Σωματείο και την ομάδα μας αφού η ομάδα μας θα κάνει την παρθενική της παρουσία στο Πρωτάθλημα Γ’ Κατηγορίας. Πρώτο παιχνίδι απέναντι στον Π.Ο. Ορμήδειας στο γήπεδο μας η ώρα 4:00 το απόγευμα.

Μετά από 3 μήνες σκληρής δουλειάς στην προετοιμασία, η τεχνική ηγεσία και οι ποδοσφαιριστές μας είναι έτοιμοι για την πρεμιέρα. Μοναδικός στόχος να μπούμε με το δεξί στο πρωτάθλημα και η ομάδα θα τα δώσει όλα για την νίκη. Σίγουρα τα παιχνίδια της πρώτης αγωνιστικής έχουν την δική τους ιδιαιτερότητα αφού οι ομάδες βρίσκονται στα αρχικά τους στάδια. Υπάρχει όμως εμπιστοσύνη στην ομάδα και είμαστε σίγουροι ότι αύριο θα παρουσιάσουμε το καλό μας πρόσωπο.

Καλούμε όλο τον κόσμο να έρθει στο γήπεδο και να δείξει ότι και φέτος θα είναι ο 12ος παίχτης. Η παρουσία του είναι σημαντική και απαραίτητη αφού η ομάδα μας αποκτά άλλη δυναμική με τον κόσμο στο πλευρό της.


Καλή μας αρχή λοιπόν, ευχόμαστε ότι καλύτερο για την ομάδα μας και ελπίζουμε ότι και φέτος θα εκπληρώσουμε τους στόχους μας.   Διοίκηση, Κόσμος, Τεχνική Ηγεσία και Ποδοσφαιριστές σα μια γροθιά ζούμε την ιστορία στις πιο ένδοξες στιγμές της ομάδας μας. ΟΛΟΙ ΓΗΠΕΔΟ!