Monday 21 September 2015

Η δράση της Ακαδημίας μας!

Πρεμιέρα και στα πρωταθλήματα των ομάδων της Ακαδημίας μας είχαμε αυτό το Σαββατοκύριακο. Συγκεκριμένα στην αγωνιστική δράση οι ομάδες Κ21 και Κ15 με απολογισμό μια νίκη και μια ήττα.


Πραγματοποιώντας πολύ καλή εμφάνιση και παίζοντας κατά διαστήματα πολύ ωραίο ποδόσφαιρο η ομάδα των Κ21 πήρε σπουδαία νίκη με το ευρύ 6-0 απέναντι στον Π.Ο. Ορμήδειας.  Η ομάδα του Δημήτρη Δημητρίου απόδειξε πως έχει όλο το μέλλον μπροστά της και πως η Ολυμπιάς θα μπορεί να στηριχθεί στα δικά της παιδιά για πολλά χρόνια ακόμα. Στην λίστα των σκόρερ ο Δημήτρης Σάββα, ο  Παύλος Σοφοκλέους, ο Δημήτρης Ολύμπιος, ο Φρίξος Καραολή και δις ο Μιχάλης Πλάτωνος. 

Δύσκολο αποδείχθηκε τελικά το εμπόδιο της Ανόρθωσις για την ομάδα Κ15 αφού δέχθηκε την ήττα με 0-3. Η ομάδα μας έκανε μεγάλη προσπάθεια και για μία ώρα παιχνιδιού το σκορ ήταν στο 0-1 και είμασταν μέσα στον αγώνα. Σίγουρα μέσα από τέτοιους αγώνες δίνεται η ευκαιρία στον προπονητή της ομάδας Πανίκο Μανώλη να δουλέψει τις αδυναμίες και να βελτιώσει την ομάδα. Σκληρή δουλειά λοιπόν και είμαστε σίγουροι ότι θα έρθουν και οι επιτυχίες.