Friday 9 October 2015

Η δράση της Ακαδημίας μας!

Συνέχεια στις αγωνιστικές υποχρεώσεις για τις δύο ομάδες της Ακαδημίας μας μετά το ρεπό της ομάδας Κ15 και το αναβληθέν παιχνίδι της ομάδας Κ21 την περασμένη εβδομάδα.

Εκτός έδρας αποστολή για την ομάδα Κ21 που θα αντιμετωπίσει την Κυριακή η ώρα 15:30 τον Αχυρώνα Λιοπετριού. Όπως και σε κάθε αγώνα έτσι και σε αυτό η ομάδα θα προσπαθήσει να παίξει το δικό της ποδόσφαιρο και θα κυνηγήσει την νίκη. Είναι σημαντικό παιχνίδι με παιχνίδι η ομάδα να παρουσιάζεται καλύτερη αφού σκοπός δεν είναι μόνο οι βαθμοί αλλά και η πρόοδος τόσο της ομάδας αλλά και των ποδοσφαιριστών. Ευελπιστούμε πως οι εμπειρίες που θα αποκομίσουν οι ποδοσφαιριστές μας στο φετινό πρωτάθλημα να τους βοηθήσουν για την μετέπειτα πορεία τους.


Μετά το ρεπό της περασμένης αγωνιστικής η ομάδα Κ15 αντιμετωπίζει εντός έδρας την Δόξα Κατωκοπιάς την Κυριακή η ώρα 09:00. Μετά και τα δύο ανεπιτυχή αποτελέσματα στις πρώτες αγωνιστικές η ομάδα θα προσπαθήσει να δείξει το καλό της πρόσωπο και να πάρει τους πρώτους της βαθμούς. Πιο σημαντική βέβαια όπως προαναφέραμε η βελτίωση της ομάδας και παιχνίδι με παιχνίδι να χτίζουν πάνω στις εμπειρίες που αποκομίζουν.