Wednesday 21 October 2015

Η δράση της Ακαδημίας μας!

Με τους αγώνες της πέμπτης αγωνιστικής συνεχίστηκε η δράση των ομάδων της Ακαδημίας μας. Μια νίκη και μια ήττα ο απολογισμός και αυτό το Σαββατοκύριακο.

Συνέχεια στις καλές εμφανίσεις και στις νίκες έδωσε η ομάδα Κ-21 στον εντός έδρας αγώνα με τον Ηρακλή Γερολάκκου με σκορ 5-0. Σκόρερ για την ομάδα μας ο Χρίστος Νικολάου, Μιχάλης Πλάτωνος, Κυριάκος Καουράνης και Πάυλος Σοφοκλέους(2). Η ομάδα μας βρίσκεται αυτή τη στιγμή στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα με 13 βαθμούς όσους έχει και η ομάδα του Ακρίτα Χλώρακα. Μάλιστα η ομάδα μας δεν έχει δεχθεί ακόμη γκολ. Τόσο οι εμφανίσεις αλλά και τα αποτελέσματα ικανοποιούν πλήρως όλους στην ομάδα. Όμως η μεγαλύτερη ικανοποίηση είναι η πρόοδος των ποδοσφαιριστών. Ο μεγάλος στόχος της φετινής χρονιάς είναι οι ποδοσφαιριστές να πάρουν πολύτιμες εμπειρίες σε μια προσπάθεια η πρώτη ομάδα της Ολυμπιάς να στηριχθεί στα δικά της παιδιά. Δεν υπάρχει χρόνος λοιπόν για πανηγύρια παρά μόνο δουλειά και βελτίωση σε κάθε προπόνηση και σε κάθε παιχνίδι. Επόμενος αντίπαλος η ομάδα του Κούρρη Ερήμης την Κυριακή 25 Οκτωβρίου η ώρα 11:00 εκτός έδρας.


Δύσκολη ήταν η εκτός έδρας αποστολή της ομάδας Κ-15 απέναντι στην ΠΑΕΕΚ  Κερύνειας όπου η ομάδα μας έχασε με σκορ 4-0. Ήταν σίγουρα ένα από τα πιο δύσκολα φετινά παιχνίδια και η ομάδα έκανε μεγάλη προσπάθεια αλλά με δύο γκολ σε κάθε ημίχρονο η ΠΑΕΕΚ πήρε μια δίκαιη νίκη. Τα αποτελέσματα όμως δεν παίζουν κανένα ρόλο και η ομάδα σε κάθε αγώνα θα προσπαθεί για το καλύτερο. Απέναντι σε δυνατές ομάδες η ομάδα δεν έχει να χάσει τίποτα και αντιθέτως οι ποδοσφαιριστές μας παίρνουν πολύτιμες εμπειρίες. Συνέχεια με το δυσκολότερο ίσως αγώνα απέναντι στην Ομόνοια Λευκωσίας η οποία είναι αήττητη χωρίς να δεχτεί καν γκολ. Ο αγώνας είναι προγραμματισμένος για τις 9:00 το πρωί της Κυριακής στο γήπεδο μας.