Monday 5 October 2015

Πήγαν όλα στραβά!

H ομάδα μας δέχθηκε την πρώτη ήττα στο φετινό πρωτάθλημα στον Σαββατιάτικο αγώνα στην έδρα μας με τον Εθνικό Ασσιας με σκορ 1-3.  Τίποτα δεν πήγε καλά για την ομάδα μας και έτσι χάθηκε το παιχνίδι.

Η ομάδα μας ήταν αυτή που μπήκε όμως πιο ορεξάτα στο παιχνίδι και έδειξε ότι είχε διάθεση να παίξει μπάλα. Μπορεί να μην χάθηκε η μεγάλη ευκαιρία αλλά η ομάδα μας πίεζε τον αντίπαλο και ήταν αυτή που ζητούσε το γκολ.  Όμως σε μια αντεπίθεση στο 16’ με μια μακρινή μπαλιά που πέρασε πίσω από την άμυνα μας ο επιθετικός της Ασσιας άνοιξε το σκορ για την ομάδα του. Παρά την ψυχρολουσία του γκολ η ομάδα μας συνέχισε να πιέζει. Τελικά οι προσπάθειες μας είχαν αποτέλεσμα αφού στο 45’ μετά από γύρισμα του Κατσιάρη ο Θεράποντος από κοντά έσπρωξε την μπάλα στα δύχτια και ισοφάρισε για την ομάδα μας πριν από την λήξη του πρώτου ημιχρόνου.
Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε σε πιο αργό ρυθμό και με την ομάδα μας να έχει μια ανούσια υπεροχή και κατοχή της μπάλας. Στην πρώτη φάση της  Ασσιας στο δεύτερο ημίχρονο η αντίπαλη ομάδα ευτύχησε να πάρει εκ νέου προβάδισμα στο σκορ.  Αμέσως ο προπονητής της ομάδας μας θέλοντας να αλλάξει την εικόνα του παιχνιδιού έριξε στην μάχη τον Αντωνίου Στάυρο. Όμως η ατυχία χτύπησε κόκκινο αφού στην πρώτη του φάση στον αγώνα ο Αντωνίου τραυματίστηκε και με την συμπλήρωση δύο λεπτών πέρασε έξω και την θέση του πήρε ο Καραολής. Στο 75η ομάδα της Ασσιας κατάφερε να πετύχει και τρίτο γκολ και κάπου εκεί τέλειωσε το παιχνίδι. Παρά την προσπάθεια της ομάδας μας στην συνέχεια το 1-3 ήταν το τελικό σκορ.
Σίγουρα ούτε το αποτέλεσμα αλλά ούτε και η εμφάνιση δεν ήταν αυτή που περιμέναμε. Δεν υπάρχει όμως να μας πάρει από κάτω αλλά να μας πεισμώσει και με σκληρή δουλειά να διορθώσουμε τα λάθη μας. Στις δύσκολες στιγμές πρέπει να δείξουμε χαρακτήρα και όλοι μαζί ενωμένοι να προχωρήσουμε προς το καλύτερο.   

Τελειώνοντας η μεγάλη οικογένεια της Ολυμπιάς είναι δίπλα στον ποδοσφαιριστή μας Σταύρο Αντωνίου που μετά από τον πολύμηνο τραυματισμό του, η τύχη του γύρισε την πλάτη και τραυματίστηκε εκ νέου στο προχθεσινό παιχνίδι.