Sunday 1 November 2015

Η μπίλια έκατσε στο κόκκινο!

Δεν τα κατάφερε τελικά η ομάδα μας να πάρει κάποιο βαθμολογικό όφελος στον ντέρμπι με την ΜΕΑΠ όπου έχασε με 0-1.  Ήταν ένα κλασικό ντέρμπι που η εξέλιξη του προμήνυε ότι όποια ομάδα καταφέρει να σκοράρει πρώτη αυτή θα είναι και η νικήτρια.

Η ομάδα μας μπήκε με πολύ όρεξη και πίεσε πολύ τον αντίπαλο στο πρώτο δεκαπεντάλεπτο του αγώνα. Η ομάδα μας βρισκόταν συνεχώς στα αντίπαλα καρέ και προσπαθούσε κυρίως με στημένες φάσεις να απειλήσει.  H πρώτη μεγάλη ευκαιρία στο παιχνίδι ήταν για την ομάδα μας όταν στο 18’ ο Σεμερτζίδης με φάουλ βρήκε τον Μιχαηλά πίσω από την άμυνα της ΜΕΑΠ που όμως δεν κατάφερε να κάνει το πλασέ. Με την πάροδο του χρόνου η ΜΕΑΠ ισορρόπησε τον αγώνα και κέρδιζε μέτρα στο γήπεδο. Παρόλα αυτά η ομάδα μας έχασε και νέα μεγάλη ευκαιρία όταν ο Μαρίνος Πέζουνος βρέθηκε απέναντι από τον τερματοφύλακα όμως το πλασέ του αποκρούστηκε. Λίγο πριν το τέλος του ημιχρόνου ήταν σειρά της ΜΕΑΠ να χάσει ευκαιρία για να προηγηθεί όταν ο Ιβανόφ βρέθηκε απέναντι στο Δημητρίου που έκανε σωτήρια επέμβαση κρατώντας το μηδεν.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με πιο αργό ρυθμό αφού και οι δύο ομάδες ήθελαν να προσέξουν την άμυνα τους. Σε μια άτυχη φάση όμως στο 55’ το σουτ ποδοσφαιριστή της ΜΕΑΠ κόντραρε σε αμυντικό αλλάζοντας πορεία και καταλήγοντας στην γωνία της εστίας μας κάνοντας το 0-1. Η ομάδα μας ήταν αναγκασμένη πλέον να ψάξει το γκολ της ισοφάρισης. Απέναντι της όμως είχε μια έμπειρη ομάδα που κατάφερε να κλείσει όλους τους διαδρόμους και να δυσκολέψει αφάνταστα την ομάδα μας. Από την ομάδα έλειπε το καθαρό μυαλό αφού όλες μας οι προσπάθειες δεν είχαν επιτυχία. Χρειάστηκε να φτάσουμε στο 90΄ για να φτάσουμε δύο φορές κοντά στην ισοφάριση. Πρώτα ο Πέππος βρέθηκε απέναντι από τον τερματοφύλακα σε πάσα του Θεράποντος το πλασέ του όμως αποκρούστηκε σε κορνερ. Στην εκτέλεση του κορνερ ο Καραολής έπιασε την κεφαλιά ή μπάλα όμως δεν του έκανε το χατίρι και κατέληξε στο οριζόντιο δοκάρι. Έτσι το 0-1 έμελλε να ήταν και το τελικό σκορ.

Σίγουρα μια ήττα σε ένα ντέρμπι απέναντι στην πρωτοπόρο ομάδα του Πρωταθλήματος είναι όπως λέμε μέσα στο πρόγραμμα. Όμως μας άφησε μια γλυκόπικρη γεύση αφού η ομάδα μας εδικαιούτο τουλάχιστον την ισοπαλία. Κρατάμε ωστόσο την μεγάλη προσπάθεια των ποδοσφαιριστών μας που τα έδωσαν όλα στον αγώνα.


Τέλος δεν μπορούμε να μην αναφερθούμε στο κόσμο της ομάδας που ήταν και πάλι εκπληκτικός. Μπορεί στο τέλος της ημέρας να μην χάρηκε αλλά χειροκρότησε τους ποδοσφαιριστές μας για την προσπάθεια τους.