Thursday 19 November 2015

Η δράση της Ακαδημίας μας!

Ακόμα ένα Σαββατοκύριακο με δράση για την Ακαδημία μας, με απολογισμό μια ισοπαλία και μια ήττα.

Η ομάδα Κ-21 εξήλθε ισόπαλη 2-2 με την ομάδα του Ακρίτα Χλώρακα. Η ομάδα μας δεν ξεκίνησε καλά τον αγώνα και μόλις στο 3’ μείναμε πίσω στο σκορ. Μετά από το πρώτο δεκάλεπτο όμως η ομάδα ανέβασε στροφές και ξεκίνησε να πιέζει τον αντίπαλο για την ισοφάριση.  Η ομάδα έπιασε ένα πολύ γρήγορο ρυθμό και με ωραίες και οργανωμένες επιθέσεις έκλεισε τον αντίπαλο στο δικό του μισό. Το γκολ όμως δεν ήρθε στο πρώτο ημίχρονο παρά τις ευκαιρίες. Αυτό που δικαιούταν όμως η ομάδα μας το πέτυχε με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου με τον Δημήτρη Ολύμπιο μετά από κομπίνα σε φάουλ. Από εκείνο το σημείο και μετά η ομάδα του Ακρίτα έπαιζε πολύ δυνατά και επικίνδυνα. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα στα τελευταία στάδια του αγώνα να δεχθούν δύο κόκκινες κάρτες. Η ομάδα συνέχιζε να πιέζει για το δεύτερο γκολ. Σε μια αντεπίθεση όμως ο Ακρίτας κατάφερε να πάρει και πάλι προβάδισμα στο σκορ στο 67’ . Παρόλο που τα πράγματα έγιναν δύσκολα για την ομάδα μας στο τέλος καταφέραμε να ισοφαρίσουμε στο 90’ με τον Μιχάλη Πλάτωνος να πετυχαίνει το 5ο του γκολ για φέτος. Η ομάδα μας στάθηκε πολύ καλά σε ακόμα ένα παιχνίδι ειδικά στο πρώτο ημίχρονο όπου με γρήγορο ρυθμό και ωραίες εναλλαγές της μπάλας πίεσαν τον αντίπαλο. Επόμενο παιχνίδι είναι εκτός έδρας με την ομάδα του Διγενή  Ορόκλινης και στόχος είναι να παίξουμε και πάλι καλό ποδόσφαιρο και γιατί όχι να το συνδυάσουμε με νίκη. Ο αγώνας είναι προγραμματισμένος την Κυριακή 22/11 η ώρα 11:00.

Να ενημερώσουμε ότι η προπονητική ομάδα έχει ενισχυθεί αφού ο κ. Χαμπής Πλάτωνος ανέλαβε χρέη βοηθού προπονητή και ο ποδοσφαιριστής της πρώτης ομάδας Αντρέας Μιχαήλ ανέλαβε καθήκοντα γυμναστή. Είμαστε σίγουροι πως η ομάδα έχει να κερδίσει πάρα πολλά και από τους δύο και η καλή δουλειά που γίνεται στην ομάδα θα συνεχιστεί με μεγαλύτερες επιτυχίες.    


Η ομάδα Κ-15 έκανε μεγάλη προσπάθεια στο εκτός έδρας παιχνίδι με τον Χαλάρωνα Ιδαλίου όμως με δύο γκολ σε κάθε ημίχρονο ηττήθηκε με 4-0. Η ομάδα προσπαθεί κάθε παιχνίδι να βελτιώνετε και μόνο με υπομονή και επιμονή θα γίνει αυτό. Τα αποτελέσματα δεν έχουν σημασία αλλά αυτό που προέχει είναι η βελτίωση και οι εμπειρίες. Επόμενος αγώνας την Κυριακή 22/11  η ώρα 9:00 στο γήπεδο μας στα Λύμπια με την Ελπίδα Αστρομερίτη. Καλούμε τον κόσμο να βρεθέι στο γήπεδο και στηρίξει αυτή την προσπάθεια της ομάδα μας. Οι ποδοσφαιριστές θέλουν και την δική μας στήριξη και θα προσπαθήσουν να πάρουν το τρίποντο.