Saturday 21 November 2015

Νέα αρχή με Καλοθέου στον πάγκο!

Στο πρώτο παιχνίδι του κ. Καλοθέου στο πάγκο η ομάδα μας εκστρατεύει στο Μακάρειο για να αντιμετωπίσει τον Διγενή Μόρφου στην προσπάθεια της για μια καινούργια αρχή.


Η ομάδα μας προέρχεται από τρείς συνεχόμενες ήττες σε παιχνίδια που βάση της απόδοσης μας δικαιούμασταν πολύ περισσότερα. Η ψυχολογία στην ομάδα είναι σε καλό επίπεδο αφού όλοι αντιλαμβάνονται τις δυνάμεις και τις δυνατότητες μας. Η αλλαγή στην τεχνική ηγεσία έχει δώσει το σύνθημα για την αντεπίθεση ξεκινώντας από το αυριανό παιχνίδι.

 Απέναντι μας η ομάδα του Διγενή Μόρφου που βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση και προέρχεται από δύο μεγάλες νίκες στο πρωτάθλημα απέναντι σε ομάδες της πρώτης πεντάδας. Είναι αντιληπτό λοιπόν πως το παιχνίδι μόνο εύκολο δεν είναι και θα χρειαστεί μεγάλη προσπάθεια από την ομάδα μας για να φύγουμε με βαθμολογικό κέρδος από την Λευκωσία.  

Σε αυτή την προσπάθεια μας είμαστε σίγουροι πως θα έχουμε τον κόσμο στο πλευρό μας που για άλλη μια φορά θα κάνει το ταξίδι στην Λευκωσία για να στηρίξει τις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών μας.