Friday 27 November 2015

Χωρίς άγχος για το καλύτερο!


Η ομάδα μας μετά από τέσσερις σερί ήττες έχει απέναντι της ακόμη ένα δύσκολο αγώνα με τον πρωτοπόρο του πρωταθλήματος Ακρίτα  Χλώρακας, στην έδρα μας αύριο η ώρα 14:30.

Η ομάδα μας περνά μια μεταβατική περίοδο μετά την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας από τον κ. Καλοθέου. Στο πρώτο του εντός έδρας παιχνίδι η ομάδα μας αντιμετωπίζει μια από τις καλύτερες και πιο φορμαρισμένες ομάδες του πρωταθλήματος. Η ομάδα μας κόντραρε όλες τις ομάδες στα ίσα και σε μερικά παιχνίδια αδικήθηκε από το αποτέλεσμα. Αυτό θα προσπαθήσει να κάνει και αύριο αλλά αυτή τη φορά θα προσπαθήσει και για το βαθμολογικό κέρδος. Ο κάθε βαθμός είναι σημαντικός και πολύτιμος και έτσι πρέπει να παλεύουμε όλα τα παιχνίδια μέχρι το τελευταίο λεπτό.  

Χωρίς άγχος και με πίστη στις δυνάμεις μας η ομάδα μας θα τα δώσει όλα για να πάρει βαθμό η βαθμούς μετά από τέσσερις αγωνιστικές. Ειδικά στην έδρα μας η ομάδα μας δυσκολεύεται και θέλει αύριο να εκμεταλλευτεί την έδρα της. Ο κόσμος της ομάδας θα είναι παρών και θα δημιουργήσει για άλλη μια φορά όμορφη ατμόσφαιρα. Με την ώθηση του κόσμου πρέπει και οι ποδοσφαιριστές μας να πιστέψουν στις δυνάμεις τους και να πετύχουν μια μεγάλη νίκη. Σίγουρα μια νίκη απέναντι στην πρωτοπόρο ομάδα θα αλλάξει την ψυχολογία της ομάδας για την δύσκολη συνέχεια.


Ραντεβού λοιπόν αύριο η ώρα 14:30 στο γήπεδο μας για να στηρίξουμε την ομάδα και τους ποδοσφαιριστές μας.