Tuesday 1 December 2015

Προσπάθεια μεν, αποτέλεσμα δεν!

H oμάδα μας για 5ο συνεχόμενο παιχνίδι δεν τα κατάφερε αφού δέχτηκε την ήττα με 0-2 από τον Ακρίτα Χλώρακας.


Το παιχνίδι ξεκίνησε με αργό ρυθμό αφού και οι δύο ομάδες έψαχναν τα πατήματα τους στα πρώτα λεπτά. Με την πάροδο του χρόνου το παιχνίδι άρχισε να παίρνει ρυθμό και η ομάδα του Ακρίτα ήταν αυτή που έχασε την πρώτη ευκαιρία όταν ο επιθετικός βρέθηκε τετ-α-τετ με τον Πιέρα όμως η μπάλα έφυγε έξω. Η ομάδα μας όμως στην συνέχεια ανέβασε την απόδοση της και είχε την δική της πολύ καλή ευκαιρία με τον Νικόλα Πέζουνο να σουτάρει λίγο έξω από πολύ καλή θέση μέσα από την περιοχή. Το παιχνίδι είχε λιγοστές φάσεις αφού και οι δύο ομάδες πρόσεχαν την αμυντική τους λειτουργία. Εκεί που όλα έδειχνα ότι το 0-0 θα ήταν αποτέλεσμα ημιχρόνου σε ένα χάσιμο της μπάλας στο κέντρο και με τον Ακρίτα να φεύγει στην κόντρα, έγινε η ανατροπή μέσα στην περιοχή μας και έτσι δόθηκε το πέναλτι για την αντίπαλη ομάδα. Η εκτέλεση ήταν εύστοχη και το 0-1 ήταν σκορ ημιχρόνου.

Η ομάδα μας με την πλάτη στον τοίχο ξεκίνησε πολύ δυνατά το δεύτερο ημίχρονο και πίεσε τον αντίπαλο για την ισοφάριση. Η πρώτη μεγάλη ευκαιρία χάθηκε από τον Αδάμου ο οποίος πέρασε και τον τελευταίο αμυντικό όμως το πλασέ του αποκρούστηκε από τον τερματοφύλακα. Η ομάδα μας βρήκε απέναντι της μια πολύ οργανωμένη ομάδα και μετά το πρώτο δεκαπεντάλεπτο που άσκησε μεγάλη πίεση δυσκολευόταν στο να δημιουργήσει φάσεις. Έτσι η ομάδα μας προσπάθησε κυρίως από στημένα αλλά και μπαλιές να απειλήσει τον αντίπαλο. Παρά την μεγάλη προσπάθεια σε μια αντεπίθεση του αντιπάλου έγινε το 0-2 και κάπου εκεί τελείωσε και ο αγώνας. 

Σίγουρα κανένας στην ομάδα δεν είναι ευχαριστημένος με τις πέντε συνεχόμενες ήττες. Σε όλα τα παιχνίδια η ομάδα μας χάνει σημαντικές ευκαιρίες και όταν δεν έρχεται το γκολ τότε τα πράγματα γίνονται ακόμη πιο δύσκολα. Όμως το πιο σημαντικό αυτή τη στιγμή είναι η ηρεμία χωρίς αυτό να σημαίνει πως δεν προβληματιζόμαστε για την συνέχεια. Ακολουθούν πολύ σημαντικά παιχνίδια και η ομάδα πρέπει να παρουσιαστεί έτοιμη για να αρχίσει να παίρνει τους βαθμούς που θα την κρατήσουν στην Κατηγορία. Συνεχίζουμε λοιπόν την σκληρή δουλειά και πιστώνουμε τόσο τον προπονητή αλλά και τους ποδοσφαιριστές μας.