Thursday 3 December 2015

Η δράση της Ακαδημίας μας!

Συνέχεια με τους αγώνες της 11ης αγωνιστικής είχαν οι ομάδες μας το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε με απολογισμό μια ισοπαλία και μια ήττα.


Η ομάδα Κ-21 εξήλθε ισόπαλη 1-1 με την ομάδα του Π.Ο. Ξυλοτύμπου. Η ομάδα μας έκανε μια πολύ καλή προσπάθεια αν και στάθηκε αρκετά άτυχη στον αγώνα. Στο πρώτο ημίχρονο πάνω που η ομάδα ανέβαζε στροφές και πίεζε για το γκολ η Ξυλοτύμπου κατάφερε να σκοράρει. Το δεύτερο ημίχρονο έγινε μεγάλη προσπάθεια και τελικά η ισοφάριση ήρθε στο 90’ από τον Κυριάκο Πέζουνο. Η ομάδα μετά από το πολύ καλό ξεκίνημα στο πρωτάθλημα, τις τελευταίες αγωνιστικές κατέβασε στροφές. Αυτό όμως είναι απόλυτα φυσιολογικό όταν μιλάμε για μια ομάδα Ακαδημίας με νεαρούς ποδοσφαιριστές. Μεγάλος στόχος είναι η πρώτη ομάδα της Ολυμπιάς να στελεχώνεται από την Ακαδημία της και αυτό είναι το μεγάλο στοίχημα. Επόμενος αντίπαλος για την ομάδα μας η ομάδα του Αμαθούς Αγίου Τύχωνα, η ώρα 14:30 την Κυριακή 6 Δεκεμβρίου στα Λύμπια.

Η ομάδα Κ-15 για άλλη μια αγωνιστική είχε δύσκολο έργο απέναντι στην Ε.Ν.ΘΟΙ Λακατάμιας όπου δέχτηκε την ήττα με 12-0. Η μεγάλη διαφορά δυναμικότητας ανάμεσα στην ομάδα μας και τις πλείστες ομάδες του πρωταθλήματος δεν αφήνουν περιθώρια για σχολιασμό. Αυτό όμως που μπορούμε να πούμε με σιγουριά είναι πως οι ποδοσφαιριστές της ομάδας παρά τα αποτελέσματα είναι μια μεγάλη οικογένεια και έχουν δημιουργήσει φιλίες μέσα από αυτό το πρωτάθλημα. Αυτή είναι η μεγαλύτερη νίκη γι’ αυτή την ομάδα. Επόμενο παιχνίδι με αντίπαλο την Ανόρθωση Αμμοχώστου την Κυριακή 6 Δεκεμβρίου η ώρα 09:00 εκτός έδρας.