Thursday 21 January 2016

Η δράση της Ακαδημίας μας!

Συνέχεια στα Πρωταθλήματα των ομάδων της Ακαδημίας μας είχαμε το Σαββατοκύριακο που πέρασε. Αναλυτικά τι έκαναν οι ομάδες μας.

Η ομάδα Κ-21 έμεινε στο 1-1 στον εκτός έδρας αγώνα με τον Π.Ο. Ορμήδειας. Η ομάδα μας έμεινε πίσω στο σκορ με πέναλτι στο 21ο λεπτό. Όμως η ομάδα μας είχε γρήγορη απάντηση στο γκολ και στο 28’ έκανε το 1-1 με τον Παύλο Σοφοκλέους. Η ομάδα μας προσπάθησε να πετύχει και δεύτερο γκολ που θα της έδινε την νίκη όμως παρά τις ευκαιρίες το γκολ δεν ήρθε. Μετά την επιτυχία της προηγούμενης εβδομάδας η ομάδα ήθελε να πάρει ακόμα ένα τρίποντο όμως δεν τα κατάφερε. Επόμενο παιχνίδι με την πρωτοπόρο του πρωταθλήματος Αλκή στην έδρα μας σε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Το παιχνίδι είναι προγραμματισμένο για την Κυριακή 24 Ιανουαρίου η ώρα 12:30.

Δύσκολο ήταν το εμπόδιο για την ομάδα Κ-15 απέναντι στην ΠΑΕΕΚ Κερύνειας, όπου ηττήθηκε με σκορ 8-1. Η ομάδα παρά την προσπάθεια δεν κατάφερε να πάρει κάτι από τον αγώνα αφού η διαφορά δυναμικότητας ήταν εμφανής. Σκόρερ για την ομάδα μας ο Δημήτρης Στυλιανού. Στην συνέχεια ακολουθεί ακόμα ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι απέναντι στην Ομόνοια Λευκωσίας. Το παιχνίδι είναι προγραμματισμένο για την Κυριακή 24 Ιανουαρίου η ώρα 09:00, εκτός έδρας.


Ήττα και για την Γυναικεία ομάδα μας με σκορ 5-1 απέναντι στην ομάδα της Λευκοθέας. Η ομάδα μας προσπάθησε να παίξει το παιχνίδι της αλλά βρήκε απέναντι της μια πολύ καλή ομάδα. Το παιχνίδι ήταν στα πλαίσια της 4ης αγωνιστικής και η ομάδα στο επόμενο παιχνίδι θα προσπαθήσει να πάρει την πρώτη της νίκη.