Monday 25 January 2016

Νίκη οξυγόνο!

Πολύ σημαντική νίκη για την ομάδα μας με σκορ 1-0 απέναντι στον Π.Ο. Ξυλοτύμπου στο παιχνίδι που έγινε χθες Κυριακή μετά την αναβολή του Σαββάτου λόγο των κακών καιρικών συνθηκών.

Από το πρώτο λεπτό της αναμέτρησης η ομάδα μας έδειξε πόσο πολύ ήθελε το παιχνίδι και κατάφερε να επιβληθεί του αντιπάλου και είχε τον έλεγχο του αγώνα. Η καλή αμυντική λειτουργεία όμως του αντιπάλου και ο βαρύς αγωνιστικός χώρος δυσκόλευε την ομάδα μας να δημιουργήσει επικίνδυνες καταστάσεις στην περιοχή του αντιπάλου. Έτσι η ομάδα μας αρκέστηκε σε αρκετά μακρινά σου και προσπάθησε να απειλήσει κυρίως από στημένα. Στην μοναδική φορά που η Ξυλοτύμπου απείλησε την εστία μας από στημένη φάση η μπάλα σταμάτησε στο δοκάρι. Έτσι το 0-0 ήταν και σκορ ημιχρόνου με την ομάδα μας να έχει πρόβλημα στην τελική πάσα.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε στους ίδιους ρυθμούς με την ομάδα να δείχνει πιο απαιτητική και πιο απειλητική.  Χαρακτηριστικό της μεγάλης πίεσης ήταν τα πολλά κόρνερ που κέρδισε η ομάδα μας. Σε ένα από αυτά ο Αλεξάνδρου έκανε το κοντινό πλασέ και η μπάλα αποκρούστηκε στην γραμμή από αμυνόμενο.  Επόμενη πολύ καλή ευκαιρία για την ομάδα μας ήταν με τον Θεράποντος που δέχθηκε την όμορφη κάθετη από τον Αντρέα Μιχαήλ αλλά το πλασέ του σταμάτησε στον τερματοφύλακα. Στην συνέχεια ο τερματοφύλακας έκανε νέα επέμβαση σε εξαιρετικό χτύπημα φάουλ του Σεμερτζίδη. Η πίεση συνεχίστηκε και ο Θεράποντος ξαναβρέθηκε σε θέση βολής στην περιοχή με τον τερματοφύλακα να τον ανατρέπει με τον διαιτητή όμως του αγώνα να μην καταλογίζει το πέναλτι που ζήτησε η ομάδα μας. Η μεγάλη πίεση όμως έφερε και το γκολ όταν στο 67’ μετά από κόρνερ του Σεμερτζίδη, ο Καλλής έπιασε την κεφαλιά και άνοιξε το σκορ. Στην συνέχεια ο αντίπαλος προσπάθησε να κερδίσει μέτρα στο γήπεδο και έτσι η ομάδα μας βρήκε περισσότερους χώρους στην αντεπίθεση.  Σε μια από αυτές ο Αδάμου έδωσε ωραία πάσα στον Θεράποντος που κόπηκε όμως τελευταία στιγμή. Χωρίς να ανησυχήσει ιδιαίτερα η ομάδα μας κράτησε αυτό το υπερπολύτιμο σκορ μέχρι το τέλος του αγώνα.

Η ομάδα εκτός από τους βαθμούς της νίκης κέρδισε πολλά περισσότερα από τον αγώνα. Μετά από καιρό είδαμε το πάθος και την θέληση στα μάτια των ποδοσφαιριστών μας. Η ομάδα απόδειξε ότι έχει όλα τα φόντα να παραμείνει στην κατηγορία. Όμως όλοι στην ομάδα έχουν ξεχάσει ήδη αυτή την νίκη και βλέπουμε το επόμενο παιχνίδι. Με σοβαρότητα και δουλειά είμαστε σίγουροι ότι θα πετύχουμε τους στόχους μας.


Για άλλη μια φορά και παρά το κρύο ο κόσμος ήρθε στο γήπεδο και τον ευχαριστούμε για άλλη μια φορά. Επίσης θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον κόσμο και το Δ.Σ. της Ξυλοτύμπου για τα καλά σχόλια για την φιλοξενία από την ομάδα μας.