Friday 29 January 2016

Με ανεβασμένη ψυχολογία για το κέρδος!


Mε ανεβασμένη ψυχολογία η ομάδα μας ταξιδεύει αύριο Σάββατο στην Λευκωσία για να αντιμετωπίσει τον Εθνικό Άσσιας.

Μετά την πολύτιμη νίκη της περασμένης εβδομάδας η ομάδα μας έχει απέναντι της ακόμη ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Η ομάδα της Άσσιας έδειξε και στο πρώτο παιχνίδι αναμεταξύ μας ότι δεν συγχωρεί τα λάθη και μπορεί να νικήσει οποιοδήποτε αντίπαλο. Η ομάδα μας όμως θα προσπαθήσει για το βαθμολογικό κέρδος. Όπως έχουμε επισημάνει πολλές φορές ο κάθε βαθμός είναι σημαντικός έτσι το οποιοδήποτε βαθμολογικό κέρδος θα είναι επιτυχία. Για να γίνει αυτό η ομάδα μας θα πρέπει να περιορίσει τα λάθη της και να είναι αποτελεσματική στις ευκαιρίες που θα δημιουργήσει.

Ας ελπίσουμε ότι η ομάδα μας θα συνεχίσει από εκεί που έμεινε στο τελευταίο παιχνίδι και θα παρουσιάσει και πάλι το καλό τη πρόσωπο. Ο δρόμος είναι μακρύς και η ομάδα πρέπει να δείξει μια σταθερότητα που θα της επιτρέπει να μαζεύει βαθμούς για να πετύχει τους στόχους της.  


Για ακόμη μια φορά αναμένουμε πως ο κόσμος της ομάδας θα είναι στο πλευρό μας και τους καλούμε να στηρίξουν την ομάδα μας με την φωνή τους. Ελπίζουμε ότι η δεύτερη μας επίσκεψη στο Μακάρει Στάδιο να αποφέρει βαθμούς ή βαθμό για την ομάδα μας.