Monday 1 February 2016

Μεγάλο διπλό με τσαμπουκά!

Δεύτερη συνεχόμενη νίκη για την ομάδα μας απέναντι στον Εθνικό Άσσιας με σκορ 0-1.

Η ομάδα του Εθνικού Άσσιας μπήκε καλύτερα από την ομάδα μας όμως με την πάροδο του χρόνου η ομάδα έβρισκε τα πατήματα της. Η κατοχή ήταν μοιρασμένη και η μπάλα ανεβοκατέβαινε στις δύο εστίες. Σε μια αντεπίθεση για την ομάδα μας ο Θεράποντος μπήκε στην περιοχή και ανατράπηκε αντικανονικά από τον αμυντικό και ο διαιτητής υπόδειξε το πέναλτι. Την εκτέλεση ανέλαβε ο ίδιος και δεν λάθεψε στο να βάλει την ομάδα μας μπροστά στο σκορ στο 20’. Με την ψυχολογία με το μέρος μας η ομάδα πίεσε και για δεύτερο γκολ αλλά σε μια καλή φάση με τον Αδάμου ο τερματοφύλακας απόκρουσε. Στα τελευταία στάδια του ημιχρόνου η Άσσια πίεσε την ομάδα μας με τον τερματοφύλακα μας να κάνει δύο επεμβάσεις και να κρατά το μηδέν παθητικό.

Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα μας μπήκε στο γήπεδο με σκοπό να κρατήσει το υπέρ της αποτέλεσμα και να προσπαθήσει στην κόντρα να σκοτώσει τον αγώνα. Η ομάδα της Άσσιας είχε την κατοχή και δημιούργησε αρκετές προϋποθέσεις κυρίως με μπαλιές να απειλήσει την εστία μας. Μοναδική μεγάλη ευκαιρία στα μέσα του ημιχρόνου όταν ο Αλεξάνδρου έδιωξε την μπάλα προ της γραμμής.  Παρά λοιπόν την μεγάλη πίεση που έβαλε ο αντίπαλος η ομάδα κράτησε αυτό το υπερπολύτιμο 0-1 που ήταν και το τελικό σκορ.   

Μπορεί η ομάδα να μην έπιασε υψηλά στάνταρ απόδοσης όμως το πάθος και ο τσαμπουκάς έφεραν αυτή την νέα μεγάλη νίκη. Για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι η ομάδα κράτησε και το μηδέν παθητικό κάτι που ασφαλώς μας ικανοποιεί. Τα αποτελέσματα των τελευταίων αγωνιστικών μας δίνουν το δικαίωμα να κοιτάμε το μέλλον με αισιοδοξία.  Συνεχίζουμε με πίστη στις δυνάμεις μας να πετύχουμε τους στόχους μας.


Για άλλη μια φορά ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο που ήρθε στο γήπεδο και στήριξε την προσπάθεια της ομάδας μας.