Monday 21 March 2016

Νίκη παραμονής!

Μια πολύ σημαντική νίκη πέτυχε η ομάδα μας στα πλαίσια της 25ης αγωνιστικής απέναντι στον Διγενή Ακρίτα Μόρφου με σκορ 3-2.

Η ομάδα του Διγενή ξεκίνησε καλύτερα το παιχνίδι και μόλις στο πρώτο λεπτό έχασε πολύ καλή ευκαιρία όταν σε εκτέλεση κόρνερ ο παίχτης του Διγενή έπιασε το γυριστό και σημάδεψε το δοκάρι της εστίας μας. Μέχρι το εικοσάλεπτο η αντίπαλη ομάδα είχε την κατοχή και πατούσε καλύτερα στο γήπεδο. Με την πάροδο του χρόνου όμως η ομάδα μας ισοζύγισε το παιχνίδι και κατάφερε να μετουσιώσει την υπεροχή της σε γκολ στις πρώτες επικίνδυνες φάσεις που δημιούργησε. Σε εκτέλεση κορνερ στο 39’ ο Σεμερτζίδης έβγαλε την σέντρα και ο Αδάμου με κεφαλιά άνοιξε το σκορ. Δύο λεπτά αργότερα με δημιουργό και πάλι τον Σεμερτζίδη ο οποίος έβγαλε ωραία μπαλιά στον Φιλίππου που με πλασέ έκανε το 2-0 στο 41΄. Η ομάδα μας εκμεταλλεύτηκε πλήρως τις  ευκαιρίες που βρήκε και πήρε σημαντικό προβάδισμα με το τέλος του ημιχρόνου.

Το δεύτερο ημίχρονο η ομάδα μας μπήκε πιο καλά και κατάφερε να πετύχει και τρίτο γκολ.  Η ομάδα μας κέρδισε φάουλ λίγο κάτω από το κέντρο και την εκτέλεση ανέλαβε ο Σταύρου. Η μπάλα είχε τροχιά προς την αντίπαλη εστία και ο τερματοφύλακας έκανε άστοχη έξοδος και η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα. Μετά και το 3-0 η ομάδα μας εφησυχαστικέ αφού είχε ένα μεγάλο προβάδισμα και αρκέστηκε στο να διαχειριστεί το υπερ μας σκορ. Σε ένα πεντάλεπτο όμως η ομάδα του  Διγενή πέτυχε δυο γκολ και ξαναμπήκε στο παιχνίδι. Πρώτα στο 65΄ με εύστοχη εκτέλεση πενάλτι και στο 70’ με κεφαλιά από κορνερ. Στο τελευταίο εικοσάλεπτο το παιχνίδι έγινε πολύ δυνατό με πολλές μονομαχίες. Η ομάδα του Διγενή προσπαθούσε να ισοφαρίσει και η ομάδα μας προσπαθούσε να σκοτώσει τον αγώνα. Τελικά το 3-2 ήταν και το τελικό σκορ αφού οι δύο ομάδες δεν βρήκαν ευκαιρία για να πετύχουν κάποιο γκολ.


Πέντε παιχνίδια λοιπόν πριν από το φινάλε του πρωταθλήματος η ομάδα μας αύξησε την διαφορά από την επικίνδυνη ζώνη στους 9 βαθμούς και έκανε ένα αποφασιστικό βήμα για την παραμονή. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο της ομάδας που για άλλο ένα παιχνίδι ήταν παρόν και στήριξε την ομάδα μας για να πετύχει άλλη μια νίκη.