Sunday 18 September 2016

Κάθε αρΧή και δύσκολη!


Μετά από ένα χορταστικό παιχνίδι, με γκολ και ανατροπές η ομάδα μας αναδείχθηκε ισόπαλη 3-3 με τον Ηρακλή Γερολάκκου στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος.

Το παιχνίδι δεν ξεκίνησε καλά για την ομάδα μας και μόλις στο 7’, βρεθήκαμε πίσω στο σκορ μετά από ολιγωρία της άμυνας μας. Παρά το κακό ξεκίνημα με την πάροδο του χρόνου η ομάδα μας ανέβαινε και πίεζε για την ισοφάριση. Έχοντας την κατοχή της μπάλας η ομάδα μας δημιούργησε αρκετές προϋποθέσεις όμως μας έλειπε η τελική πάσα. Η πίεση που εξασκούσε η ομάδα μας έφερε καρπούς στο 38’, όταν μετά από εκτέλεση κόρνερ ο Frendy Westlake με κεφαλιά έφερε το παιχνίδι στα ίσα. Στο επόμενο ακριβώς λεπτό και μετά από μια υποδειγματική επίθεση η ομάδα μας έφερε τα πάνω κάτω κάνοντας το 2-1 με σουτ μέσα από την περιοχή με τον Νικόλα Γιατρού. Το 2-1 ήταν και το σκορ ημιχρόνου.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με την ομάδα μας να έχει την κατοχή και να προσπαθεί να διατηρήσει το υπερ της σκορ. Στο 62΄ όμως μετά από εκτέλεση κόρνερ ο Ηρακλής κέρδισε πέναλτι σε χέρι στην περιοχή σε μια πανομοιότυπη φάση που έγινε λίγα λεπτά πριν υπερ της ομάδας μας χωρίς να δοθεί όμως η παράβαση. O επιθετικός του Ηρακλή δεν λάθεψε και έφερε το παιχνίδι στα ίσα. Στην συνέχεια παρά την προσπάθεια της ομάδας να παίξει ποδόσφαιρο οι πολλές διακοπές χάλασαν το παιχνίδι. Ο ρυθμός ήταν αργός με την ομάδα μας όμως να ψάχνε το γκολ της νίκης. Σε μια ανυποψίαστη φάση όμως στο 90’ ο Ηρακλής έφερε το παιχνίδι τούμπα και έκανε το 2-3. Η ομάδα μας όμως δεν τα παράτησε και στις καθυστερήσεις του αγώνα κέρδισε πέναλτι σε χέρι μέσα στην περιοχή. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Νικόλας Γιατρού και έγραψε το τελικό 3-3.


Σίγουρα στόχος της ομάδας ήταν η νίκη, κάτι το οποίο δεν επιτεύχθηκε όμως ο δρόμος είναι μακρύς αφού ήταν το πρώτο παιχνίδι της χρονιάς. Είμαστε σίγουροι ότι η ομάδα έχει περισσότερες δυνατότητες και θα’ ρθούν καλύτερες εμφανίσεις και αποτελέσματα. Αυτό που έχουμε να κάνουμε τώρα είναι να δουλέψουμε περισσότερο για να πετύχουμε τους στόχους της φετινής χρονιάς. 

Φωτογραφίες από το παιχνίδι: