Friday 11 November 2016

Η δράση της Ακαδημίας μας!


Συνέχεια στα Πρωταθλήματα που συμμετέχουν οι ομάδες της Ακαδημίας μας είχαμε το προηγούμενο Σαββατοκύριακο, με τις ομάδες μας να έχουν δύσκολες αποστολές και να δέχονται την ήττα στα παιχνίδια τους.

Η ομάδα Κ-21 αντιμετώπισε εκτός έδρας τον πρωτοπόρο του Πρωταθλήματος, Εθνικό Λατσιών. Η ομάδα μας έκανε μεγάλη προσπάθεια ειδικά στο πρώτο ημίχρονο όπου μάλιστα προηγήθηκε με τον Γιώργο Θεωδόρου. Λίγα λεπτά όμως πριν την λήξη του πρώτου ημιχρόνου δέχτηκε την ισοφάριση, σε ένα κομβικό σημείο. Στο δεύτερο ημίχρονο παρά την προσπάθεια η ομάδα μας έχασε με 3-1. Επόμενος αντίπαλος για την ομάδα μας, ο Ερμής Αραδίππου την Κυριακή 13 Νοεμβρίου στις 11:00 στο γήπεδο μας.


Η ομάδα μας Κ-16 δέχτηκε και αυτή την ήττα με 3-1 απέναντι στην Ομόνοια Αραδίππου. Μάλιστα και η ομάδα Κ-16 προηγήθηκε στον αγώνα με τον Γιώργο Ρουσιά, αλλά παρά την μεγάλη προσπάθεια δεν ήρθε το επιθυμητό αποτέλεσμα. Όμως η ομάδα είχε αρκετά καλή παρουσία και στόχος είναι η βελτίωση μέσα από τα παιχνίδια ανεξαιρέτως αποτελέσματος. Στην συνέχεια ακολουθεί ακόμη ένα δύσκολο παιχνίδι, την Κυριακή 13 Νοεμβρίου στις 14:30 εκτός έδρας απέναντι στον Ερμή Αραδίππου.