Wednesday 23 November 2016

Αδικήσαμε τους εαυτούς μας!


Την ήττα με 1-3 δέχτηκε η ομάδα μας στον αγώνα της 10ης αγωνιστικής με αντίπαλο τον Διγενή Μόρφου.

Το παιχνίδι στα πρώτα λεπτά παιζόταν κυρίως στο χώρο του κέντρου και η κατοχή ήταν μοιρασμένη χωρίς κάποια ομάδα να έχει τον έλεγχο του παιχνιδιού. Οι δύο ομάδες προσπαθούσαν να απειλήσουν κυρίως μέσα από στημένες μπάλες. Στην πρώτη καλή ευκαιρία του παιχνιδιού ο Διγενής κατάφερε να ανοίξει το σκορ και να προηγηθεί στο 24’. Η ομάδα μας μετά το γκολ προσπάθησε να αντιδράσει έχοντας δύο καλά σουτ του Αδάμου. Καλύτερη ευκαιρία για την ομάδα μας στο 40’, όταν ο Νικόλας Πέζουνος βρέθηκε μέσα στην περιοχή όμως τελευταία στιγμή κόπηκε από αντίπαλο αμυντικό. Έτσι το 0-1 ήταν και το σκορ ημιχρόνου.

Η ομάδα μας δεν μπήκε καλά και στο δεύτερο ημίχρονο και μόλις στο  48΄, ο Διγενής έκανε το 0-2 και πήρε γερό προβάδισμα. Η ομάδα μας δεν είχε άλλη επιλογή παρά να επιτεθεί και έτσι με την πάροδο του χρόνου η πίεση αυξήθηκε. Αφού πρώτα απειλήσαμε με τον Κυριάκο Πέρο και Μαρίνο Πέζουνο στο 63’ ήρθε η μείωση του σκορ. Μετά από σουτ του Παύλου Σοφοκλέους, ο Πέρος βρέθηκε μέσα στη περιοχή και με πλασέ έκανε το 2-1. Το γκολ έδωσε ώθηση στην ομάδα μας και το παιχνίδι παιζόταν στο μισό του αντιπάλου. Και εκεί που φαινόταν ότι ήταν θέμα χρόνου να έρθει η ισοφάριση, το παιχνίδι σταμάτησε για 5 ολόκληρα λεπτά μετά από μια σύρραξη στον πάγκο του αντιπάλου. Η διακοπή έσπασε το ρυθμό της ομάδας και με την επανέναρξη του αγώνα, ο Διγενής έκανε το 1-3 και κάπου εκεί τέλειωσε το παιχνίδι. Η ομάδα μας στην επόμενη φάση έχασε μεγάλη ευκαιρία με τον Πέρο να μειώσει εκ νέου. Έτσι αφού η ομάδα μας δεν κατάφερε να πετύχει κάποιο γκολ το τελικό αποτέλεσμα ήταν το 1-3.

Σίγουρα η εμφάνιση της ομάδας μας δεν ήταν αυτή που θέλαμε και περιμέναμε και έτσι δεν καταφέραμε να διεκδικήσουμε κάτι από το παιχνίδι. Όλοι στην ομάδα γνωρίζουν πως οι δυνατότητες μας είναι πολύ περισσότερες και πως αδικήσαμε τους εαυτούς μας.

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ομάδας θα διεξιώσει απόψε την προπονητική ομάδα και τους ποδοσφαιριστές στην προσπάθεια στήριξης της ομάδας. Όλοι μαζί σαν οικογένεια προχωράμε, να διορθώσουμε τα λάθη μας και να πετύχουμε τους στόχους μας.