Tuesday 13 December 2016

Πάθος και θέληση έφεραν το πρώτο διπλό!


Με μια ψυχωμένη εμφάνιση η ομάδα μας πήρε το πρώτο της φετινό διπλό, νικώντας με 0-1 την Ελπίδα Ξυλοφάγου το απόγευμα της Κυριακής.

Στα αρχικά στάδια του το παιχνίδι ήταν ισορροπημένο με τις δύο ομάδες να ψάχνουν τα πατήματα τους και να προσπαθούν να πάρουν το έλεγχο του παιχνιδιού. Οι δυο ομάδες προσπαθούσαν κυρίως με στημένες μπάλες να απειλήσουν την αντίπαλη εστία. Με την πάροδο του χρόνου η ομάδα μας είχε μια ελαφριά υπεροχή χωρίς ωστόσο να απειλήσει ουσιαστικά την αντίπαλη ομάδα. Το σκηνικό αυτό παρέμεινε καθόλα την διάρκεια  του πρώτου ημιχρόνου και εκτός από μερικές καλές προϋποθέσεις δεν υπήρξε η μεγάλη φάση για καμιά από τις δύο ομάδες. Έτσι όπως ήταν φυσιολογικό το ημίχρονο έληξε με το άγονο 0-0.

Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου η ομάδα μας μπήκε πιο δυνατά και έδειξε τις προθέσεις τις, που δεν ήταν άλλες παρά το να επιτεθεί και να πετύχει κάποιο γκολ. Με καλή κυκλοφορία η ομάδα μας έφτανε κοντά στην περιοχή του αντίπαλου και απείλησε με μακρινά σουτ των Γιαννακού και Νικόλα Πέζουνο. Η ομάδα μας συνέχισε να πιέζει και μετά από εκτέλεση κόρνερ έχασε την μεγαλύτερη ευκαιρία του αγώνα, με τον Καλλή να πιάνει το σουτ μέσα από την περιοχή και τον αντίπαλο τερματοφύλακα να πραγματοποιεί σπουδαία επέμβαση. Στο 70’ του αγώνα ο Γιαννακού με μια πανέμορφη προσπάθεια πέρασε τον προσωπικό του αντίπαλο, μπήκε στην περιοχή και ο αμυντικός τον ανάτρεψε με τον διαιτητή να σφυρίζει ορθά την παράβαση. Την εκτέλεση του πέναλτι ανάλαβε ο Νικόλας Πέζουνος, ο οποίος δεν λάθεψε και άνοιξε το σκορ για την ομάδα μας. Στην συνέχεια η ομάδα μας έπρεπε να διαχειριστεί το υπέρ της αποτέλεσμα. Με καθαρό μυαλό και σωστές κινήσεις η ομάδα μας δεν απειλήθηκε σχεδόν καθόλου και δίκαια κράτησε το υπερπολύτιμο 1-0.


Η ομάδα μας έδειξε μέσα στο γήπεδο ότι ήθελε περισσότερο την νίκη και με πάθος και θέληση την πήρε. Ο κόσμος της ομάδας μας έδωσε δυναμικό παρών αν και σε εκτός έδρας παιχνίδι και έδειξε ότι θα παραμείνει για πάντα ο δωδέκατος παίχτης. Καλούμε λοιπόν τον κόσμο μας να πράξει το ίδιο και στον επόμενο εντός έδρα αγώνα μας με την ΜΕΑΠ, το Σάββατο 17  Δεκεμβρίου στις 14:30 στο γήπεδο μας.