Tuesday 10 January 2017

Με ψυχομένη εμφάνιση το πρώτο τρίποντο του 2017!


Με το δεξί μπήκε η ομάδα μας στο 2017 αφού κατάφερε να πάρει σπουδαίο διπλό απέναντι στον Εθνικό Λατσιών με σκορ 2-4.

Το παιχνίδι ξεκίνησε ιδανικά για την ομάδα μας  και μόλις στο 6’ κατάφερε να προηγηθεί όταν ο Νικόλας Γιατρού με εκπληκτική προσπάθεια βρέθηκε απέναντι από τον τερματοφύλακα που απόκρουσε το σουτ του, όμως ο Αντρέας  Καλλής στην επαναφορά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. Στην συνέχεια του παιχνιδιού η ομάδα του Εθνικού προσπαθούσε να επιτεθεί για να φέρει το παιχνίδι στα ίσα. Καλύτερη φάση για την αντίπαλη ομάδα ήταν στο 35’ όταν μετά από εκτέλεση κόρνερ ο επιθετικός έπιασε την κεφαλιά με τον Freddie Westlake να αποκρούει στην γραμμή και η μπάλα κτυπώντας και στο δοκάρι να απομακρύνεται. Στην συνέχεια η ομάδα μας κατάφερε να διπλασιάσει τα γκολ της, όταν στο 38’ μετά από γύρισμα του Μαρίνου Πέζουνου στην περιοχή ο Καλλής με πλασέ διπλασίασε τα γκολ του. Η ομάδα μας ήθελε να πάει με αυτό το σκορ στα αποδυτήρια, όμως μια αδράνεια της άμυνας μας στο 42’ έφερε την μείωση του σκορ σε 1-2.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με την ομάδα του Εθνικού να έχει την πρωτοβουλία των κινήσεων αφού ήταν ομάδα πίσω στο σκορ. Η ομάδα μας όμως ήταν επικίνδυνη στις αντεπιθέσεις και στο 54’ μετά από εκπληκτική μπαλιά του Παπαπερικλέους που τρύπησε όλη την άμυνα, ο Μαρίνος Πέζουνος βρέθηκε απέναντι από τον τερματοφύλακα και με πλασέ έκανε το 1-3. Η ομάδα μας είχε πλέον τον έλεγχο του παιχνιδιού και παρά τις προσπάθειες του αντιπάλου δεν κινδύνευε ιδιαίτερα. Μαλίστα στο 64’ μετά από εκτέλεση φάουλ το Νικόλα  Πέζουνουν, ο Freddie Westlake βρέθηκε μόνος στο δεύτερο δοκάρι και με πλασέ αύξησε το δείκτη του σκορ σε 1-4. Στα εναπομείναντα λεπτά η ομάδα μας έκανε διαχείριση του σκορ και αν ήταν πιο εύστοχη στην αντεπίθεση θα μπορούσε να πετύχει κι άλλα γκολ. Η ομάδα του Εθνικού το μόνο που κατάφερε ήταν να μειώσει σε 2-4 στο 76’, αποτέλεσμα που ήταν και το τελικό.

Η ομάδα μας πέτυχε μια σπουδαία νίκη που συνδυάστηκε και με καλό ποδόσφαιρο. Το πάθος και η θέληση των ποδοσφαιριστών μας έπαιξαν καταλυτικό ρόλο στην έκβαση του αγώνα αφού από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό έδωσαν τα πάντα μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Το τέλος του παιχνιδιού βρήκε τους ποδοσφαιριστές και τον κόσμο της ομάδας να πανηγυρίζουν μαζί αυτή την μεγάλη μας νίκη.


Όλοι στην οικογένεια της ΟΛΥΜΠΙΑΣ θέλουμε να αφιερώσουμε αυτή την νίκη στο ποδοσφαιριστή της ομάδας μας Μηνά Τσιαούκκα και θέλουμε να δηλώσουμε την συμπαράσταση μας.