Friday 12 December 2014

Στην μάχη και η Ακαδημία μας!


Ένα ακόμη γεμάτο σαββατοκύριακο για την ακαδημία μας αφού και οι τρείς μας ομάδες έχουν αγωνιστικές υποχρεώσεις.
 
Η ομάδα των 17 έχει δύσκολο έργο απέναντι στο αλάνθαστο μέχρι στιγμής Αποέλ. Ο αγώνας είναι προγραμματισμένος για την Κυριακή η ώρα 11:00 το πρωί στο γήπεδο μας. Η ομάδα μας θα προσπαθήσει για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Είναι μια ευκαιρία να αποδείξει η ομάδα οτι μπορεί να ανταγωνιστεί πολύ καλές ομάδες. Στόχος μας να παίξουμε το δικό μας παιχνίδι και να παρουσιάσομε καλύτερο πρόσωπο ειδικά από τον τελευταίο μας αγώνα.

Η ομάδα των 13 αγωνίζεται το Σάββατο η ώρα 9:00 το πρωί στο γήπεδο μας απέναντι στον Χαλάρωνα Ιδαλίου. Απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα θα προσπαθήσουμε για το θετικό αποτέλεσμα. Αν η ομάδα παρουσιαστεί πειθαρχημένη και σοβαρή μέσα στο γήπεδο θα επιδιώξει το βαθμολογικό όφελος και την καλή εμφάνιση. 

Τέλος, την Κυριακή η ομάδα των 2006 αγωνίζεται απέναντι στην Ελιά Λυθροδόντα. Η ομάδα θα προσπαθήσει να πετύχει την πρώτη της νίκη στο φετινό πρωτάθλημα. Η απόδοση της ομάδας μέχρις στιγμής είναι ικανοποιητική γι' αυτό θα επιδιώξει να πάρει τους πρώτους της βαθμούς από αυτό το παιχνίδι.

Την Τρίτη 16/12 θα ακολουθήσει ρεπορτάζ από όλα τα παιχνίδια της ακαδημίας μας.