Monday 19 January 2015

Η δράση της ακαδημίας μας!

Με ήττες συνέχισαν τις υποχρεώσεις τους η δύο ομάδες της Ακαδημίας μας που είχαν παιχνίδι το Σαββατοκύριακο. Να υπενθυμίσουμε ότι ρεπό είχε η ομάδα των 2006 και η γυναικεία ομάδα της Ολυμπιάς Ladies.

Μετά το χορταστικό 3-3 την περασμένη βδομάδα η ομάδα των U17 δέχθηκε την έκτος έδρας ήττα από τον Ηρακλή Γερολάκκου με 7-2. Η ομάδα μας πάλεψε τον αγώνα και μέχρι το 55΄ η διαφορά στο σκορ ήταν ένα γκολ. Η ομάδα μας βρέθηκε να χάνει με 2-0 μόλις στο 3' αλλά κατάφερε να μειώσει με τον Σώτο Αναστασίου στο 21'. Το σκορ ημιχρόνου ήταν 3-1 και μόλις στο πρώτο λεπτό της επανάληψης με αυτογκόλ η ομάδα μας μείωσε εκ νέου σε 3-2. Μετά και το τέταρτο γκολ όμως του Ηρακλή η ομάδα μας δεν είχε τις δυνάμεις για να αντιδράσει και δέχτηκε την βαριά ήττα. Στόχος της ομάδας είναι μέσα από τις προπονήσεις να έχει περισσότερη διάρκεια στο παιχνίδι της αφού στο πρώτο ημίχρονο είχε αρκετά καλή παρουσία. Το μόνο που μπορούμε να υποσχεθούμε είναι σκληρή δουλειά τόσο από τους ποδοσφαιριστές αλλά και από τους προπονητές μας.

Στο ίσως πιο δύσκολο παιχνίδι της η ομάδα των U13 έχασε από το πρωτοπόρο και αήττητο Αποέλ με 7-0. Η διαφορά δυναμικότητας μεταξύ των δύο ομάδων ήταν πολύ μεγάλη γι' αυτό δεν μπορούμε να έχουμε παράπονο από την προσπάθεια που έκαναν. Μέσα από τέτοια παιχνίδια πρέπει να βγαίνουμε πιο δυνατοί και να μας βοηθούν για την συνέχεια. Η προσπάθεια των μικρών μας ποδοσφαιριστών είναι μεγάλη και αν συνεχίσουν με το ίδιο ρυθμό κάποτε θα έρθουν και τα αποτελέσματα. Μέχρι τότε οι εμπειρίες που αποκτούν μέσα από τους αγώνες θα τους βοηθήσουν να γίνουν καλύτεροι.  


Κάθε βδομάδα γίνεται μεγάλη προσπάθεια τόσο στις προπονήσεις αλλά και στους αγώνες της Ακαδημίας μας. Είμαστε σίγουροι ότι όπως και τώρα έτσι και στο μέλλον η ΟΛΥΜΠΙΑΣ θα μπορεί να στηριχτεί στους δικούς της ποδοσφαιριστές από την Ακαδημία μας.