Tuesday 20 January 2015

Oι δύο άτυχοι του φετινού πρωταθλήματος!

H ομάδα μας την φετινή χρονιά έχει στερηθεί πολύ γρήγορα την βοήθεια δύο  ταλαντούχων ποδοσφαιριστών λόγω τραυματισμών που τους αφήνουν εκτός για το υπόλοιπο του πρωταθλήματος. Ο λόγος για τους Φρίξο Καραολή και Σταύρο Αντωνίου.
Οι δυο ποδοσφαιριστές βρίσκονται για πολλά χρόνια στην ομάδα και στην φετινή σεζόν έδειχναν ότι μπορούν να δώσουν το κάτι παραπάνω. Δυστυχώς η τύχη δεν ήταν με το μέρος τους και οι τραυματισμοί τους είναι μακροχρόνιοι.

O  νεαρός επιθετικός της ομάδας Φρίξος Καραολή κατάφερε να αγωνιστεί μόλις σε 8 παιχνίδια για την ομάδα μας φέτος έχοντας ξεκινήσει 7 φορές στην βασική εντεκάδα. Σε αυτά τα 8 παιχνίδια κατάφερε μάλιστα να σκοράρει 4 φορές. Είναι φανερό ότι ενώ όλοι πίστευαν πως φέτος θα είναι η χρονιά του και θα ηγηθεί της επιθετικής μας γραμμής ο τραυματισμός του τον έθεσε από νωρίς έκτος πλάνων.  
Ο δεύτερος άτυχος της χρονιάς ο Σταυρός Αντωνίου ήταν από τα βασικά γρανάζια της ομάδας στο χώρο του κέντρου. Ο Αντωνίου πρόλαβε να αγωνιστεί σε 13 αγώνες με τους 12 από αυτούς να είναι στην βασική εντεκάδα. Σε αυτούς τους αγώνες σκόραρε μια φορά ενώ έδωσε και 4 ασιστ. Η παρουσία του στο χώρο του κέντρου βοηθούσε απίστευτά την ομάδα αφού έχει την ικανότητα και να αμυνθεί αλλά και να κάνει παιχνίδι.  


Όλοι στην ομάδα ευχόμαστε ταχεία ανάρρωση και για τους δύο ποδοσφαιριστές και τους θέλουμε να επιστρέψουν στα γήπεδα  γεροί και δυνατοί. Η υπόσχεση που δίνουμε είναι ότι οι συμποδοσφαιριστές τους κάθε εβδομάδα θα δίνουν τα πάντα για την νίκη και γι' αυτούς.