Monday 2 March 2015

Ήττα στο τελευταίο λεπτό!


Ήττα στο τελευταίο λεπτό για την ομάδα μας με σκορ 2-1 απέναντι στον Λειβαδιακό.

Το παιχνίδι ξεκίνησε ισσοροπημένο με τις δύο ομάδες να προσέχουν την αμυντική λειτουργεία τους. Με την πάροδου του χρόνου ο Λειβαδιακός εκμεταλευόμενος την έδρα του είχε τον έλεγχο του αγώνα χωρίς όμως να απειλήσει σοβαρά την εστία της ομάδας μας.  Εν αντιθέτη η πρώτη μεγάλη φάση ήταν για την ομάδα μας με τον Θεράποντοσ να μην προλαμβαίνει να ακουμπήσει την μπάλα και να την στείλει στα δύχτια αφού ο τερματοφύλακας ήταν εξουδετερομένος. Στην πρώτη καλή ευκαιρία όμως για τον Λειβαδιακό κατάφερε να ανοίξει το σκορ στο 26'.  Στην συνέχεια η ομάδα μας δεν κατάφεραι να αντιδράσει και ο Λειβαδιακός έλεγξε το παιχνίδι και κράτησε το υπερ του σκορ με το τέλος του ημιχρόνου.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε πολύ δυνατά για την ομάδα μας που απείλησε δύο φορές μέσα σε ένα πεντάλεπτο. Τελικά η ισοφάριση ήρθε πολύ νωρίς για την ομάδα μας με τον Αλεξάνδρου να σκοράρει στην τρίτη και φαρμακερή ευκαιρία μας στο δέυτερο ημίχρονο. Μετά και την ισοφάριση της ομάδας μας και συγκεκριμένα μετά το 60' ο ρυθμός του αγώνα είχε πέσει. Το παιχνίδι παιζόταν κυρίως στο χώρο του κέντρου χωρίς πολλές φάσεις μπροστά απο τις δύο εστίες. Εκέι που όλα έδειχνα ότι οι δύο ομάδες θα μοιραστούν το βαθμό της ισοπαλίας ο Λειβαδιακός κατάφεραι να σκοράρει στην τελευταίαα φάση. Μετά απο πρωσοπική ένεργεια του παίχτη του Λειβαδιακού το σουτ του κόντραρε στον Γιώργο Ζωίτσα και με την βοήθεια του δοκαριού κατέληξε στα δύχτια. Ητάν μια πολύ άτυχη στιγμή για την ομάδα μας που αδικίθηκε απο το σκορ αφου η ισοπαλία ήταν πέρα για πέρα δίκαιο αποτέλεσμα.


Μετά και απο αυτή την ήττα τα πράγματα έχουν γίνει πολύ δύσκολα για την ομάδα μας στην προσπάθεια μας να τελειώσουμε στην πρώτη τριάδα. Πλέον δεν εξαρτάτε μόνο απο τα δικά μας αποτελέσματα αφού η διαφορά απο την τριάδα έχει ανοίξει στους 8 βαθμούς. Στόχος μας είναι να κάνουμε το καθήκον μας με πέντε νίκες στα τελευταία πέντε παιχνίδια και αν το επθτρέψουν τα αποτελέσματα να  βρεθούμε στην πρώτη τριάδα.