Tuesday 3 March 2015

Η δράση της Ακαδημίας μας!


Δύο μόνο παιχνίδια είχαμε αυτό το Σαββατοκύριακο για την Ακαδημία μας με την ομάδα των 2006 και την ΟΛΥΜΠΙΑΣ Ladies να συνεχίζουν με ήττα τις υποχρεώσεις τους.

Η ομάδα των 2006 αντιμετώπισε στην Ελιά Λυθρόδοντα και ηττήθηκε με σκορ 6-0. Η διαφορά δυναμικότητας μας με τις υπόλοιπες ομάδες είναι εμφανής αλλά γίνεται μια πολύ καλή προσπάθεια από τους μικρούς μας ποδοσφαιριστές κάθε εβδομάδα. Δεν θα κουραστούμε να το λέμε ότι μετά από κάθε παιχνίδι η ομάδα είναι κερδισμένη αφού κερδίζει εμπειρίες και επιπλέον οι ποδοσφαιριστές μας χαίρονται το ποδόσφαιρο.

Αξιέπαινη ήταν και η προσπάθεια της ΟΛΥΜΠΙΑΣ Ladies απέναντι σε μια από τις καλύτερες ακαδημίες στο γυναικείο ποδόσφαιρο την Απόλλων Λεμεσού Ladies. H ομάδα μας έχασε με σκορ 2-3 αλλά πραγματοποίησε μια πολύ καλή εμφάνιση και διεκδίκησε βαθμολογικό κέρδος μέχρι το τέλος του αγώνα. Η ομάδα μας προηγήθηκε στο σκορ  με την Μαρία Λουκά και η ομάδα του Απόλλων να ισοφαρίζει πριν το τέλος του πρώτου ημιχρόνου. Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα του Απόλλων πήρε προβάδισμα δύο γκολ όμως με γκολ της Χρυστάλλας Χριστοφή η ομάδα μας μείωσε σε 2-3 που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα. Ήταν μια θετική εμφάνιση από την ομάδα που δείχνει την καλή δουλειά που γίνεται.


Φωτορεπορταζ από τον αγώνα της ΟΛΥΜΠΙΑΣ Ladies.