Friday 18 December 2015

Να κλείσει το 2015 με νίκη!


Στο τελευταίο της παιχνίδι για το 2015 η ομάδα μας αντιμετωπίζει αύριο Σάββατο η ώρα 14:30 στο γήπεδο μας τον Αχυρώνα Λιοπετρίου.

Μετά και την νίκη της προηγουμένης αγωνιστικής η ομάδα μας θέλει να συνεχίσει τις επιτυχίες και να κλείσει με νίκη το 2015. Για να γίνει αυτό η ομάδα πρέπει να παρουσιαστεί πειθαρχημένη και από το πρώτο λεπτό να κυνηγήσει την νίκη όπως έκανε και στο παιχνίδι με τον Κούρη. Το εύκολο και γρήγορο γκολ σίγουρα θα λύσει τα πόδια των ποδοσφαιριστών μας και ελπίζουμε να το πετύχουμε. Ο Αχυρώνας έρχεται στο παιχνίδι με απαιτήσεις και είναι μια ομάδα με εμπειρία στις μικρές κατηγορίες που μπορεί να κάνει την ζημιά σε οποιοδήποτε γήπεδο.

Η ομάδα μας όμως ειδικά στην έδρα μας κρατάει το κλειδί για το παιχνίδι και με την δική της απόδοση δεν έχει να φοβηθεί τίποτα. Πάμε λοιπόν στο παιχνίδι με πλήρη σοβαρότητα αλλά και αποφασιστικότητα για ακόμη μια νίκη που θα μας ανεβάσει τόσο ψυχολογικά όσο και βαθμολογικά. Αυτή η ιστορική χρονιά για την ομάδα μας πρέπει να κλείσει με τον καλύτερο τρόπο και αυτός δεν είναι άλλος από μια νίκη.


Καλούμε τον κόσμο να έρθει στο γήπεδο να στηρίξει την ομάδα μας όπως έκανε σε όλη την χρονιά. Όλοι μαζί να βοηθήσουμε την ομάδα να πάρει ακόμη μια νίκη σε αυτό το τελευταίο παιχνίδι για το 2015.