Thursday 10 December 2015

Η δράση της Ακαδημίας μας!

Με τα παιχνίδια της 12ης αγωνιστικής συνεχίστηκε η δράση των ομάδων της Ακαδημίας μας με απολογισμό μια νίκη και μια ήττα.

Η ομάδα Κ-21 επανήλθε στις νίκες με εμφαντικό τρόπο αφού νίκησε με 10-1 την ομάδα της Αμαθούς Αγίου Τύχωνα. Για την ιστορία του αγώνα σκόραραν οι Γιώργος Θεοδώρου (4), Σώτος Αναστασίου (3), Παύλος Σοφοκλέους (2) και Ριχάρδος Καουράνης. Το παιχνίδι δεν σηκώνει περαιτέρω σχολιασμού και έτσι θα αναλύσουμε τη μέχρι τώρα πορεία της ομάδα μας. Σε 12 αγώνες η ομάδα μας έχει 5 νίκες, 5 ισοπαλίες και 2 ήττες. Η ομάδα μας πέτυχε 33 τέρματα και δέχθηκε 13 έχοντας την 3η καλύτερη άμυνα του πρωταθλήματος.  Μέχρι στιγμής έχουν αγωνιστεί 27 ποδοσφαιριστές, οι 3 από αυτούς από την πρώτη ομάδα της Ολυμπιάς. Ο μεγάλος αριθμός των ποδοσφαιριστών που αγωνίστηκαν μέχρι τώρα φανερώνουν την προσπάθεια που γίνεται ούτως ώστε όλοι μας οι ποδοσφαιριστές να πάρουν και ευκαιρίες αλλά και εμπειρία. Η ομάδα θα συνεχίσει την προσπάθεια της που δεν είναι άλλη παρά η προώθηση ποδοσφαιριστών στην πρώτη ομάδα. Την επόμενη αγωνιστική η ομάδα μας ταξιδεύει στην Λευκωσία για να αντιμετωπίσει την 2η στην βαθμολογία Δόξα Κατωκοπιάς. Ο αγώνας είναι μια μεγάλη πρόκληση για την ομάδα μας που ελπίζει για το θετικό αποτέλεσμα. Ο αγώνας είναι προγραμματισμένος για το Σάββατο 12 Δεκεμβρίου η ώρα 14:30.


Το καλύτερο της παιχνίδι έκανε η ομάδα Κ-15 απέναντι στην Ανόρθωση Αμμοχώστου όπου έχασε με σκορ 1-0. Το γκολ για την Ανόρθωση ήρθε από τα 11 βήματα στα μέσα του δεύτερου ημιχρόνου. Η ομάδα μας έδειξε τις δυνατότητες της απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα την οποία δυσκόλεψε αφάνταστα. Με λίγη περισσότερη τύχη ίσως η ομάδα μας να έπαιρνε και βαθμολογικό κέρδος. Αυτό όμως θα ψάξει στον επόμενο αγώνα που θα προσπαθήσει να δώσει συνέχεια στις καλές εμφανίσεις. Ο αγώνας αυτός είναι απέναντι στον Διγενή Ακρίτα Μόρφου στην έδρα μας, η ώρα 09:00 το πρωί της Κυριακής 13 Δεκεμβρίου.