Friday 11 December 2015

Νίκη για χίλιους δυό λόγους!

Επιστροφή στην έδρα μας για τον αγώνα της 13ης αγωνιστικής απέναντι στον Κούρρη Ερήμης το Σάββατο 13 Δεκεμβρίου η ώρα 14:30.

Η ομάδα μας μετά από την ισοπαλία στο Δαλί, η οποία έβαλε τέλος στο σερί των 5 ήττων, επιστρέφει στην έδρα της με ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι. Αντίπαλος αυτή την φορά είναι η γνώριμη ομάδα του Κούρρη Ερήμης. Είναι ένα παιχνίδι ανάμεσα σε δύο ομάδες με τους ίδιους στόχους και αυτό κάνει το παιχνίδι ακόμα πιο σημαντικό. Η ομάδα μας όπως και σε όλα τα παιχνίδια πάει για την νίκη που θα της δώσει και βαθμούς αλλά και ώθηση για την συνέχεια. Το παιχνίδι δεν είναι εύκολο και μόνο με καλή εμφάνιση, σοβαρότητα αλλά και αποτελεσματικότητα θα έρθουν οι τρεις βαθμοί.

Τα τελευταία 4 παιχνίδια ήταν με τις ομάδες τις πρώτης τετράδας και είναι αντιληπτό ότι η ομάδα έβγαλε ένα πολύ δύσκολο πρόγραμμα. Ξεκινώντας από τον αυριανό αγώνα η ομάδα μας έχει ένα σερί αγώνων απέναντι σε ομάδες που βρίσκονται στις ίδιες περίπου θέσεις της βαθμολογίας με εμάς. Το κάθε παιχνίδι και ο κάθε βαθμός θα είναι πολύτιμος στην προσπάθεια που κάνουμε. Έτσι λοιπόν η ομάδα αύριο θα ψάξει την πρώτη της νίκη με τον κ.  Καλοθέου στο πάγκο.


Καλούμε τον κόσμο να έρθει στο γήπεδο για άλλη μία φορά και να στηρίξει την ομάδα και όλοι μαζί στο τέλος να πανηγυρίσουμε την νίκη. Ο δωδέκατος παίχτης της ομάδας μας είναι αυτός που θα δώσει την ώθηση για να έρθει αυτή η νίκη. Όλοι γήπεδο, όλοι ενωμένοι για να πετύχουμε τους στόχους μας.