Sunday 13 December 2015

Επιστροφή στις νίκες με τεσσάρα!

 Νίκη μετά από 6 αγωνιστικές για την ομάδα μας, με σκορ 4-1 απέναντι στην ομάδα του Κούρη Ερήμης.

Η ομάδα μας μπήκε στο γήπεδο με μοναδικό στόχο την νίκη που την έψαχνε εδώ και 6 παιχνίδια. Μόλις στο 7ο  λεπτό η ομάδα μας κατάφερε να πάρει προβάδισμα με τον Κ. Πέζουνο που εκμεταλλεύτηκε την λάθος εκτίμηση του  τερματοφύλακα και από κοντά δεν δυσκολεύτηκε να σκοράρει. Η ομάδα μας συνέχισε την πίεση και λίγο αργότερα στο 15ο λεπτό κατάφερε να διπλασιάσει τα γκολ της με τον Θεράποντος. Ο Αδάμου βρέθηκε απέναντι από τον τερματοφύλακα με το πλασέ του να αποκρούεται όμως ο Θεράποντος πήρε την επαναφορά και έκανε το 2-0. Η ομάδα μας συνέχισε να ελέγχει τον αγώνα με την ομάδα του Κούρη να προσπαθεί κυρίως προς το τέλος του ημιχρόνου για κάποιο γκολ. Το 2-0 ήταν και το σκορ ημιχρόνου.
Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με τις καλύτερες προϋποθέσεις για την ομάδα μας αφού μόλις στο 46ο λεπτό ο Θεράποντος διπλασίασε τα γκολ του κάνοντας το 3-0. Ο Θεράποντος βρέθηκε απέναντι από τον τερματοφύλακα και με όμορφο πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. Η ομάδα μας με αυτό το γκολ σκότωσε τον αγώνα αφού δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στον αντίπαλο. Το πιο ωραίο γκολ της ομάδας μας όμως ήρθε στο 53’ με τον Σεμερτζίδη να κάνει πολύ ωραίο πλασέ από το ύψος της περιοχής στην γωνία του τερματοφύλακα γράφοντας έτσι το 4-0. Η συνέχεια του παιχνιδιού ήταν διαδικαστικού χαρακτήρα με την ομάδα να παραμένει σοβαρή μέχρι το τέλος. Η ομάδα του Κούρη είχε ένα δοκάρι και ένα γκολ στα τελευταία λεπτά του αγώνα γράφοντας το τελικό 4-1.
Η ομάδα μας απέδειξε ότι όταν έρθει το  γκολ τα πράγματα γίνονται πιο εύκολα γι’ αυτή. Το προβλήματα της ομάδας μας με τις πολλές χαμένες ευκαιρίες στα προηγούμενα παιχνίδια μας στέρησε πολλούς βαθμούς. Ευτυχώς στον χθεσινό αγώνα η ομάδα πήρε γρήγορα προβάδισμα 2 γκολ και παραμένοντας σοβαρή μέχρι το τέλος πήρε μια δίκαιη και πολύτιμη νίκη. Αυτή είναι και η πρώτη νίκη της ομάδας με τον κ. Γιάννο Καλοθέου στο πάγκο.

Να ευχαριστήσουμε και τον κόσμο της ομάδας που παρόλο το κρύο ήρθε στο γήπεδο και χειροκρότησε την ομάδα μας που επέστρεψε στις νίκες.