Friday 19 February 2016

Η δράση της Ακαδημίας μας!

Άλλο ένα Σαββατοκύριακο με μπόλικη δράση για τις ομάδες της Ακαδημίας μας ήταν αυτό που πέρασε αλλά και αυτό που έρχεται.

Η  ομάδα Κ-21 συνεχίζει τις ενθαρρυντικές εμφανίσεις αλλά και τις νίκες αυτή την φορά εκτός έδρας απέναντι στον Ηρακλή Γερολάκκου με σκορ 2-0. Για άλλο ένα αγώνα η ομάδα μας καταφέρνει να πάρει το προβάδισμα στο πρώτο ημίχρονο και να το διατηρήσει μέχρι το τέλος. Συγκεκριμένα οι συνήθεις ύποπτοι Μιχάλης Πλάτωνος και Γιώργος Θεοδώρου σκόραραν στο 20’ και 31΄αντίστοιχα. Η ομάδα μας στην συνέχεια του αγώνα έκανε σωστή διαχείριση και κράτησε αυτό το σκορ μέχρι το τέλος.  Επόμενο παιχνίδι στην έδρα μας την Κυριακή 21 Φεβρουαρίου η ώρα 15:00 απέναντι στον Κούρρη Ερήμης. Χθές βράδυ η ομάδα δεξιώθηκε από τον πρώην πρόεδρο του Σωματείου, τον φίλο Δημήτρη Παντελή τον οποίο και ευχαριστούμε. 


Η ομάδα Κ-15 δυο στροφές πριν από το τέλος του πρωταθλήματος δέχθηκε την ήττα με 0-3 από τον Χαλκάνωρα Ιδαλίου. Η ομάδα και σε αυτό το παιχνίδι όπως και σε ολόκληρο το πρωτάθλημα έκανε μια αξιόλογη προσπάθεια.  Aξίζει να αναφέρουμε ότι στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα έπαιζε με δέκα παίχτες μετά από αποβολή του τερματοφύλακα μας. Στην συνέχεια ο αναπληρωματικός της ομάδας τραυματίστηκε και έτσι στην θέση του πήρε ένας απο τους αμυντικούς της ομάδας. Επόμενο παιχνίδι για την ομάδα μας την Κυριακή 21 Φεβρουαρίου η ώρα 09:00 απέναντι στην Ελπίδα Αστρομερίτη. Η δράση όμως της ομάδας μας δεν σταματά εδώ αφού με το τέλος του πρωταθλήματος η ομάδα θα συμμετάσχει σε διάφορα τουρνουά. Ήδη η ομάδα έδωσε ένα φιλικό με την Ομόνοια Λευκωσίας και έχουν προγραμματιστεί κι άλλα φιλικά.    

Φωτογραφίες από την έξοδο της ομάδας Κ-21





Φωτογραφίες απο το φιλικό παιχνίδι της Κ-15 με την Ομόνοια Λευκωσίας