Friday 19 February 2016

Για την επιστροφή στις νίκες!


Στην τελική ευθεία μπαίνει το πρωτάθλημα της Γ’ Κατηγορίας, με την διεξαγωγή της 21η αγωνιστικής αυτό το Σαββατοκύριακο.

Η ομάδα μας διεύρυνε το αήττητο σερί της αποσπώντας την ισοπαλία στο τελευταίο παιχνίδι απέναντι στην Αμαθούς Αγίου Τύχωνα. Στον αυριανό αγώνα απέναντι στον Ηρακλή Γερολάκκου η ομάδα στοχεύει την επιστροφή στις νίκες. Σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο η ομάδα θα κάνει άλλο ένα αποφασιστικό βήμα για την παραμονή στην Κατηγορία. Όλοι στην ομάδα είναι πανέτοιμοι για το παιχνίδι και το μυαλό όλων είναι το πώς θα έρθουν ακόμα τρείς βαθμοί.

Η ομάδα του Ηρακλή είναι πάντα ένας υπολογισμός αντίπαλος που παλεύει όλα του τα παιχνίδια. Σίγουρα θα χρειαστεί μεγάλη προσπάθεια από την ομάδα μας για να πετύχουμε το στόχο μας. Η συγκέντρωση αλλά και η αποτελεσματικότητα μας θα κρίνουν κατά μεγάλο βαθμό την έκβαση του αγώνα. Ελπίζουμε η ομάδα να φορέσει το καλό της κουστούμι και να εκπληρώσει την αποστολή της.


Μετά από πολύ καιρό οι καιρικές συνθήκες θα είναι ιδανικές για να έρθει ο κόσμος της ομάδας στο γήπεδο. Η ομάδα και οι ποδοσφαιριστές μας δίνουν τα πάντα κάθε εβδομάδα και θέλουν την στήριξη του κόσμου μας. Καλούμε λοιπόν όλο τον κόσμο να δώσει δυναμικό παρών για να σπρώξουμε την ομάδα προς την νίκη.