Tuesday 23 February 2016

Από ένα γκολ, από ένα βαθμό!


Στην ισοπαλία 1-1 έμεινε η ομάδα μας στο παιχνίδι του Σαββάτου απέναντι στον Ηρακλή Γερολάκκου εντός έδρας.

Η ομάδα μας ξεκίνησε καλύτερα τον αγώνα και είχε την κατοχή και τον έλεγχο του παιχνιδιού. Έτσι οι πρώτες ευκαιρίες δεν άργησαν να έρθουν με την ομάδα μας να απειλεί πρώτη την αντίπαλη εστία. Με την πάροδο του χρόνου η ομάδα του Ηρακλή κέρδιζε μέτρα στο γήπεδο και ισορρόπησε τον αγώνα. Η ομάδα του Ηρακλή λίγο πριν το τέλος του ημιχρόνου είχε μια καλή ευκαιρία με κεφαλιά μέσα από την περιοχή. Το 0-0 όμως ήταν και το σκορ ημιχρόνου.

Στο δεύτερο ημίχρονο η αντίπαλη ομάδα μπήκε πιο δυνατά και έχασε μεγάλη ευκαιρία να ανοίξει το σκορ με τον τερματοφύλακα μας ωστόσο να κάνει μια σωτήρια επέμβαση. Kόντρα στην ροή του παιχνιδιού όμως η ομάδα μας κατάφερε να ανοίξει το σκορ. Μετά από εκτέλεση κόρνερ και λάθος διώξιμο των αντιπάλων ο Σταύρου πήρε το ριμπάουντ και με κοντινό πλασέ άνοιξε το σκορ. Λίγα λεπτά αργότερα η ομάδα μας έχασε μοναδική ευκαιρία να πάρει προβάδισμα δυο γκολ όταν ο Αδάμου νικήθηκε από τον αντίπαλο τερματοφύλακα σε τετ-α-τετ. Η ομάδα του Ηρακλή όμως είχε την απάντηση στο γκολ μας και πάλι από στημένη φάση. Μετά από εκτέλεση φάουλ ο επιθετικός του Ηρακλή κέρδισε την κεφαλιά και έκανε το 1-1. Στις καθυστερήσεις όμως του παιχνιδιού η ομάδα μας έφτασε μια ανάσα από την νίκη όταν ο Καλλής έπιασε την κεφαλιά με τον τερματοφύλακα του Ηρακλή να αποκρούει εντυπωσιακά. Το 1-1 ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.

Βάση της εικόνας του παιχνιδιού το ισόπαλο αποτέλεσμα κρίνεται δίκαιο. Η ομάδα μας όμως θα μπορούσε πρώτα να σκότωνε τον αγώνα με δεύτερο γκολ αλλά και στις καθυστερήσεις να πετύχει το νικητήριο. Παρόλα αυτά η ομάδα πρόσθεσε ακόμη ένα βαθμό στο ενεργητικό της που ασφαλώς είναι σημαντικός ειδικά αυτή την στιγμή που τα παιχνίδια λιγοστεύουν. Σημαντικό επίσης ότι η ομάδα διεύρυνε το αήττητο σερί της στα τελευταία πέντε παιχνίδια. (3 Νίκες, 2 Ισοπαλίες)


Τέλος ξανά ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο της ομάδας που μας στηρίζει με κάθε δυνατό τρόπο.