Wednesday 2 March 2016

Μεγάλη εμφάνιση, άδικο αποτέλεσμα!


Δεν τα κατάφερε η ομάδα μας να πάρει κάποιο βαθμολογικό όφελος στο ντέρμπι της περασμένης αγωνιστικής απέναντι στην ΜΕΑΠ Πέρα Χωρίου, όπου δέχτηκε την ήττα με σκορ 2-1.

Η ομάδα μας στο πρώτο ημίχρονο έκανε ένα από τα καλύτερα παιχνίδια της στα τελευταία χρόνια αφού στο γήπεδο υπήρχε μόνο μια ομάδα. Πρώτη μεγάλη ευκαιρία για την ομάδα μας με ένα πολύ ωραίο σουτ του Σεμερτζίδη με τον τερματοφύλακα να πραγματοποιεί μεγάλή απόκρουση. Στην συνέχεια σε ένα κόρνερ ο Στάυρου έπιασε την κεφαλιά που πέρασε εκατοστά έξω. Η ομάδα μας συνέχισε την πίεση αυτή την φορά με τον Θεράποντος να κάνει το σουτ και η μπάλα κόντραρε σε αμυντικό και η ομάδα μας κέρδισε κόρνερ.  Στην εκτέλεση του ο Αδάμου έπιασε μια άπιαστη κεφαλιά και άνοιξε το σκορ, εξαργυρώνοντας  την υπεροχή της ομάδας μας. Η ομάδα της ΜΕΑΠ μετά το γκολ προσπάθησε να αντιδράσει και στην πρώτη καλή ευκαιρία της κατάφερε να ισοφαρίσει τον αγώνα. Έτσι το 1-1 ήταν σκορ ημιχρόνου που σίγουρα δεν αντικατόπτριζε την εικόνα του παιχνιδιού.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με την ομάδα μας να έχει και πάλι τον έλεγχο του αγώνα. Καλή ευκαιρία με τον Θεράποντος ό οποίος βρέθηκε πλάγια μέσα στην περιοχή αλλά το σουτ του πέρασε λίγο έξω. Στην συνέχεια η ομάδα μας έμεινε με 10 ποδοσφαιριστές μετά από δεύτερη κίτρινη κάρτα στον Φιλίππου. Μετά την κόκκινη κάρτα οι ισορροπίες άλλαξαν και η ομάδα μας προσπάθησε να κρατήσει αυτό το ισόπαλο αποτέλεσμα. Δυστυχώς λίγα λεπτά πριν να ολοκληρωθεί το ενενηντάλεπτο η ομάδα μας δέχτηκε και δεύτερο γκολ και το 2-1 ήταν και το τελικό σκορ.


Η ομάδα μας πραγματοποίησε μια πολύ καλή εμφάνιση και σίγουρα το σκορ την αδικεί κατάφορα. Αρκετές αποφάσεις του διαιτητή έφεραν τις αντιδράσεις από πλευράς της ομάδας μας αλλά πάντα μέσα σε αθλητοπρεπή πλαίσια προσπαθήσαμε να προστατεύσουμε την ομάδα. Οι ποδοσφαιριστές μας έκαναν μια μεγάλη προσπάθεια που τελικά δεν ανταμείφθηκε όμως αυτό τους έχει πεισμώσει για να συνεχίσουν με μεγαλύτερο πάθος και δύναμη για την συνέχεια.