Friday 4 March 2016

Η δράση της Ακαδημίας μας!

Συνεχίστηκε η δράση της Ακαδημίας μας το περασμένο Σαββατοκύριακο με παιχνίδια για όλες τις ομάδες μας.

Η ομάδα Κ-21 συνεχίζει την εξαιρετική της πορείας και έφτασε στις 6 συνεχόμενες νίκες μετά και το διπλό στην έδρα της Ε.Ν.Υ Διγενή Ύψωνα με σκορ 1-2. Απέναντι σε ένα πολύ δυνατό αντίπαλο η ομάδα μας έδειξε ότι επάξια βρίσκεται στην θέση που είναι. Η ομάδα μας ξεκίνησε καλύτερα τον αγώνα και κατάφερε να προηγηθεί με τον Σώτο Αναστασίου στο 19’ λεπτό. Το προβάδισμα της ομάδας μας δεν κράτησε όμως για πολύ αφού στο 25’ έγινε το 1-1 που ήταν και σκορ ημιχρόνου. Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα μας μπήκε και πάλι πιο δυνατά και κατάφερε να πάρει εκ νέου προβάδισμα με γκολ του Γιώργου Θεοδώρου ο οποίος έφτασε τα 16 την φετινή χρονιά. Η ομάδα μας αυτή την φορά κράτησε το σκορ και έτσι πήρε μια πολύτιμη νίκη με σκορ 1-2. Αυτή την στιγμή η ομάδα βρίσκεται στην 4η θέση και διεκδικεί επί ίσους όρους τόσο την άνοδο αλλά και το πρωτάθλημα με άλλες 4 ομάδες. Επόμενο και πολύ σημαντικό παιχνίδι με την πολύ καλή ομάδα του Διγενή Ακρίτα Μόρφου την Κυριακή 6 Μαρτίου στις 15:30 στο γήπεδο μας.

Η ομάδα Κ-15 έδωσε το τελευταίο της αγώνα για το πρωτάθλημα την περασμένη Κυριακή απέναντι στην Ε.Ν. ΘΟΙ Λακατάμιας και δέχτηκε την ήττα με 6-3. Η ομάδα μας βρέθηκε να χάνει από νωρίς με 0-3 αλλά με την επιμονή της κατάφερε να μειώσει σε 2-3. Σκόρερ για την ομάδα μας ο Τάσος Χριστοδούλου και ο Κύπρος Κυπριανού. Στην συνέχεια η ομάδα έμεινε από δυνάμεις και δέχτηκε ακόμα τρία γκολ. Προσωρινά μείωσε το σκορ ο Αντρέας Τσιακκίλας για το τελικό 3-6. Η ομάδα σε όλο το πρωτάθλημα έκανε μια μεγάλη προσπάθεια και οι ποδοσφαιριστές μας απέχτησαν πολύτιμες εμπειρίες. Η ομάδα θα συνεχίσει τις προπονήσεις και τα φιλικά παιχνίδια αφού θα διαγωνιστεί σε διάφορα τουρνουά.


Η Γυναικεία ομάδα μας συνέχισε τις υποχρεώσεις της με ακόμη δύο αγώνες. Υποδέχθηκε πρώτα την ομάδα της Star FC στην έδρα μας και δέχτηκε την ήττα με 3-2. Η ομάδα μας έκανε μια αξιόλογη προσπάθεια και διεκδίκησε μέχρι τέλους βαθμολογικό όφελος. Τα γκολ της ομάδα μας πέτυχαν η Νάγια Λουκά και η Ελπινίκη Στυλιανού. Στο πιο πρόσφατο παιχνίδι η ομάδα μας αντιμετώπισε την ομάδα του Απόλλων Λυμπιών Ladies, όπου πήρε την νίκη με σκορ 2-0. Σκόρερ και των δύο τερμάτων της ομάδας μας η Κούλλα  Γεωργίου.