Monday 7 March 2016

Επιστροφή στις νίκες με τεσσάρα!

Mεγάλη και σημαντική νίκη για την ομάδα μας με σκορ 4-1 απέναντι στην ΑΠΕΠ Πιτσιλιάς.

Με γκολ από τα αποδυτήρια για την ομάδα μας ξεκίνησε ο αγώνας, αφού μόλις στο 7’ ο Αδάμου έβαλε την ομάδα μας μπροστά στο σκορ. Ο Σεμερτζίδης εκτέλεσε το φάουλ και ο Αδάμου έπιασε πολύ ωραία την κεφαλιά και την έστειλε στα δίχτυα. Η ομάδα της ΑΠΕΠ προσπάθησε να απαντήσει άμεσα χάνοντας δυο καλές ευκαιρίες. Η ομάδα μας ευτύχησε όμως να πετύχει και δεύτερο γκολ και πάλι με τον Αδάμου με πολύ ωραίο σουτ πλάγια μέσα στην περιοχή. Μετά και το προβάδισα των δύο τερμάτων η ομάδα μας είχε την κατοχή της μπάλας και τον έλεγχο του παιχνιδιού. Στην τελευταία φάση του πρώτου ημιχρόνου ο Σεμερτζίδης σε φάουλ έστειλε συστημένη μπαλιά και ο Χριστόφορος Μιχαήλ έκανε το 3-0.

Στην πρώτη φάση του δευτέρου ημιχρόνου η ομάδα της ΑΠΕΠ κατάφερε να μειώσει στο σκορ και να κάνει το 3-1. Παρά το γρήγορο γκολ η ομάδα μας έλεγχε τον αγώνα και δεν κινδύνεψε ιδιαίτερα. Η ομάδα μας συνέχισε την πίεση και σε τετ-α-τετ ο Θεράποντος ανατράπηκε και σωστά δόθηκε το πέναλτι για την ομάδα μας. Την εκτέλεση ανάλαβε ο Σεμερτζίδης και δεν λάθεψε για να γράψει το 4-1. Η ομάδα μας είχε τον έλεγχο του αγώνα μέχρι το τέλος και δεν κινδύνεψε σε κανένα σημείο του αγώνα. Μάλιστα έφτασε κοντά σε πέμπτο γκολ με τον Αδάμου να μην καταφέρνει να σκοράρει σε τετ-α-τετ που του στέρησε το χατ τρικ. Η τροπή του αγώνα επέτρεψε στον προπονητή της ομάδα μας να χρησιμοποιήσει τρείς νεαρούς ποδοσφαιριστές που πέρασαν σαν αλλαγή.


Ήταν μια δίκαια και σημαντική νίκη για την ομάδα μας που πρόσθεσε ακόμα τρείς βαθμούς στην συγκομιδή της. Ακολουθούν παιχνίδια απέναντι σε ομάδες που διεκδικούν την άνοδο έτσι ο κάθε βαθμός έχει την σημασία του πόσο μάλλον απέναντι σε ομάδες με τους ίδιους στόχους με εμάς. Συνεχίζουμε με την ίδια προσήλωση για να πετύχουμε τους στόχους μας.