Tuesday 29 March 2016

Προσπάθησε αλλά δεν ήταν αρκετό!


Στα πλαίσια της 26ης αγωνιστικής η ομάδα μας ταξίδεψε στην Πάφο όπου αντιμετώπισε τον Ακρίτα Χλώρακας και δέχτηκε την ήττα με 3-0.
Το παιχνίδι δεν ξεκίνησε καλά για την ομάδα μας και μόλις στο 6ο λεπτό μετά από λάθος της άμυνας μας η ομάδα του Ακρίτα άνοιξε το σκορ. Στην συνέχεια η ομάδα μας ανέβασε την απόδοση της και είχε την κατοχή της μπάλας. Πρώτη καλή φάση για την ομάδα μας στο 13’ ήταν ένα σουτ του Σεμερτζίδη που πέρασε λίγο έξω. Ο ίδιος παίχτης στην συνέχεια με εκτέλεση φάουλ απείλησε εκ νέου την εστία του Ακρίτα.  Στο 34’ η ομάδα του Ακρίτα έχασε πολύ καλή ευκαιρία αφού την τελευταία στιγμή ο Αλεξάνδρου σταμάτησε τον επιθετικό προτού βρεθεί απέναντι από τον τερματοφύλακα μας. Στο 39΄όμως μετά από μπαλιά στην περιοχή μας ο επιθετικός του Ακρίτα έπιασε την κεφαλιά και έκανε το 2-0 που ήταν και σκορ ημιχρόνου.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε όπως και το πρώτο με την ομάδα του Ακρίτα να πιέζει και να έχει τον έλεγχο. Στο 55΄ ο τερματοφύλακας της ομάδας μας έκανε πολύ καλή απόκρουση σε πλασέ μέσα από την περιοχή.  Η ομάδα μας απάντησε στις καλές ευκαιρίες στο 60’ όταν μετά από εκτέλεση φάουλ και μελέ στην περιοχή ο Αλεξάνδρου δεν κατάφερε να σπρώξει την μπάλα στα δίχτυα. Στο 69’ όμως σε μια αντεπίθεση του αντιπάλου έγινε το 3-0 και κάπου εκεί τέλειωσε το παιχνίδι. Στα εναπομείναντα λεπτά η ομάδα μας προσπάθησε για το γκολ της τιμής αλλά τόσο το σουτ του Νικόλα Πέζουνου αλλά και η προσπάθεια του Αδάμου μετά από φάουλ δεν κατέληξαν σε κάτι καλό για την ομάδα μας.

Ξέραμε από την αρχή ότι είχαμε ένα δύσκολο παιχνίδι απέναντι στην πρωτοπόρο ομάδα του πρωταθλήματος. Η ομάδα μας προσπάθησε για το καλύτερο όμως δεν κατάφερε να πάρει κάτι από τον αγώνα. Βλέπουμε ήδη το επόμενο παιχνίδι όπου η ομάδα μας θα τα δώσει όλα για την νίκη για να τελειώσει μια και καλή την υπόθεση παραμονής.