Saturday 2 April 2016

Γειτονικό ντέρμπι Νο2!

Tέσσερις στροφές πριν το τέλος του πρωταθλήματος η ομάδα μας αντιμετωπίζει σήμερα τον Χαλκάνωρα Ιδαλίου στις 16:00 στο γήπεδο μας.

To παιχνίδι είναι πολύ σημαντικό και για τις δύο ομάδες αφού η ομάδα μας θέλει να εκμεταλευτεί την έδρα της και να τελειώσει την υπόθεση παραμονή και η ομάδα του Χαλκάνωρα θα τα δώσει όλα για την άνοδο.  Έτσι οι δύο ομάδες έχουν ως μοναδικό στόχο τους την νίκη και αναμένεται να γίνει ένα πολύ ωραίο παιχνίδι.

Το κλίμα στην ομάδα παρά την ήττα της περασμένης αγωνιστικής είναι πολύ καλό και όλοι στην ομάδα είναι έτοιμοι γι’ αυτό το παιχνίδι. Απέναντι σε μια από τις καλύτερες ομάδες του πρωταθλήματος που διεκδικεί την άνοδο η ομάδα μας θα πρέπει να παρουσιαστεί σοβαρή και συγκεντρωμένη σε όλο το παιχνίδι για να πετύχει το στόχο της.


Σε αυτή την προσπάθεια της ομάδας μας σημαντικό ρόλο θα παίξει ο κόσμος της ομάδας που είμαστε σίγουροι ότι για ακόμη ένα παιχνίδι θα δώσει δυναμικό παρών. Όλοι μαζί θέλουμε στο τέλος του παιχνιδιού να πανηγυρίσουμε ακόμη μια επιτυχία.