Monday 31 October 2016

Ισοπαλία χωρίς γκολ!


Στο ισόπαλο 0-0 έμεινε η ομάδα μας απέναντι στην ΑΠΕΠ Πιτσιλιάς το απόγευμα του Σαββάτου, στον αγώνα της 7ης αγωνιστικής.

Η ομάδα μας μπήκε καλύτερα στο παιχνίδι και είχε από τα πρώτα στάδια του παιχνιδιού τον έλεγχο και την κατοχή της μπάλας και ήταν η ομάδα που ήθελε το γκολ. Η ομάδα της ΑΠΕΠ αρκέστηκε στα αμυντικά της καθήκοντα και αυτό έκανε δύσκολο το έργο της ομάδας μας. Με την πάροδο του χρόνου, η ομάδα μας είχε κάποια καλά σουτ με τους Γιαννακού, Καλλή και Γιατρού. Παρά λοιπόν την υπεροχή της ομάδας μας, δυσκολευόμασταν να τρυπήσουμε την καλά οργανωμένη άμυνα του αντιπάλου. Έτσι οι δύο ομάδες οδηγήθηκαν χωρίς γκολ στα αποδυτήρια.

Η εικόνα του παιχνιδιού δεν είχε αλλάξει στο δεύτερο ημίχρονο με την ομάδα μας να ψάχνει το γκολ αλλά να μην έχει τις λύσεις για να διασπάσει την αντίπαλη άμυνα. Οι προσπάθειες της ομάδας μας ήταν κυρίως από μακρινά σουτ και στημένες μπάλες. Τελικά η προσπάθεια της ομάδας μας δεν έφερε αποτέλεσμα και το παιχνίδι έληξε με το άγονο 0-0.

Η ομάδα μας για πρώτο παιχνίδι δεν έχει καταφέρει να σκοράρει και έτσι άφησε δύο βαθμούς εντός έδρας. Το γεγονός ότι δεν καταφέραμε να διασπάσουμε την άμυνα της ΑΠΕΠ πρέπει να μας προβληματίσει, αφού πρέπει να βρεθούν οι τρόποι να αντιμετωπίζουμε κλειστές άμυνες. Υπάρχει ακόμη πολύς δρόμος και η ομάδα έχει αρκετό περιθώριο βελτίωσης.

 Στα θετικά του παιχνιδιού ήταν η χρησιμοποίηση τριών νεαρών ποδοσφαιριστών από την ομάδα Κ-21. Οι εμπειρίες που αποκομίζουν μέσα από τα παιχνίδια θα  τους βοηθήσουν να εξελιχθούν και  να καθιερωθούν στην πρώτη ομάδα.


Τέλος, να ευχαριστήσουμε τον κόσμο που ήρθε στο γήπεδο και να του ζητήσουμε να στηρίξει την ομάδα και τους ποδοσφαιριστές μας και όλοι μαζί να πετύχουμε τους στόχους μας.