Thursday 3 November 2016

Eπιτακτική ανάγκη το τρίποντο!


Η ομάδα μας για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι αγωνίζεται εντός έδρας, αυτή τη φορά με αντίπαλο τον Αχυρώνα Λιοπετρίου. Το παιχνίδι είναι στα πλαίσια της 8ης αγωνιστικής και είναι προγραμματισμένο για το Σάββατο 5 Νοεμβρίου στις 14:30.

Μετά από δυο ανεπιτυχή αποτελέσματα στα τελευταία παιχνίδια η ομάδα μας στοχεύει την επάνοδο στις νίκες. Πέρα του βαθμολογικού αποτελέσματος, στόχος είναι και η αγωνιστική βελτίωση αφού μέσα από αυτή θα έρθουν καλύτερα αποτελέσματα. Η ομάδα του Αχυρώνα είναι πάντα ένας δύσκολος αντίπαλος με εμπειρία και η ομάδα μας πρέπει να παρουσιαστεί πιο απαιτητική από τον αντίπαλο μέσα στο γήπεδο. Ο αγώνας απαιτεί συγκέντρωση, υπομονή και καθαρό μυαλό ειδικά όταν δεν έρθει το γκολ.


Για να πετύχει όμως η ομάδα το στόχο της χρειάζεται στο πλευρό της τον κόσμο τη, που πρέπει να κάνει το γήπεδο μας πραγματική έδρα. Φίλε της ΟΛΥΜΠΙΑΣ το Σάββατο η θέση σου είναι στην κερκίδα για να στηρίξεις την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών μας. Το Σάββατο η ώρα 14:30 όλοι δρόμοι οδηγούν στο γήπεδο μας, δίπλα στην ομάδα και τους ποδοσφαιριστές μας. Η ΟΛΥΜΠΙΑΣ είναι ο κόσμος της και με αυτό τον κόσμο στο πλευρό της δεν φοβάται κανένα.