Monday 7 November 2016

Επιστροφή στις νίκες!


Επιστροφή στις νίκες για την ομάδα μας, όπου το απόγευμα του Σαββάτου επικράτησε με 2-1 του Αχυρώνα Λιοπετρίου σε αγώνα που έγινε στα πλαίσια της 8ης αγωνιστικής.

Το παιχνίδι ξεκίνησε με τις δύο ομάδες να έχουν διάθεση να παίξουν καλό ποδόσφαιρο και ο αγώνας είχε καλό ρυθμό. Με την πάροδο του χρόνου η ομάδα μας είχε τις πρώτες τελικές φάσεις με σουτ των Καλλή και Γιαννακού. Η πρώτη μεγάλη φάση ωστόσο ήταν για την ομάδα του Αχυρώνα, με τον τερματοφύλακα μας Παναγιώτη Κυθραιώτη να κρατά το μηδέν μετά από τετ-α-τετ. Στην συνέχεια ήταν σειρά της ομάδας μας να αγγίξει το γκολ, όταν ο Καλλής πλάσαρε από το ύψος του πέναλτι με τον αντίπαλο τερματοφύλακα να πραγματοποιεί σωτήρια επέμβαση. Τελικά το γκολ ήρθε για την ομάδα μας στο 39’ μετά από όμορφη μπαλιά του Σοφοκλέους πίσω από την άμυνα, με αποδέκτη τον Αδάμου που με όμορφο σταμάτημα και σουτ σημείωσε το 1-0. Στην επόμενη φάση η ομάδα μας μπορούσε να πετύχει και δεύτερο γκολ όμως του σουτ του Γιαννακού μέσα από την περιοχή πέρασε λίγο έξω. Έτσι το 1-0 ήταν το σκορ του πρώτου ημιχρόνου.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με την ομάδα του Αχυρώνα να μπαίνει πιο δυνατά και να ψάχνει το γκολ της ισοφάρισης. Σε μια άτυχη στιγμή στο 58’ ο τερματοφύλακας μας αποκόμισε πρόβλημα στον ώμο και στην αμέσως επόμενη φάση ο Αχυρώνας ισοφάρισε μετά από εκτέλεση κορνερ και αδράνεια της άμυνας μας. Η ομάδα μας προχώρησε σε αλλαγή τερματοφύλακα και μετά από λίγο, στο 66’ πήρε εκ νέου προβάδισμα όταν και πάλι ο Σοφοκλέους με μπαλιά πίσω από την άμυνα βρήκε τον Γιαννακού που με όμορφο σουτ έκανε το 2-1. Στην συνέχεια το παιχνίδι πήρε μια άγρια μορφή με την μπάλα να ανεβοκατεβαίνει τις δύο εστίες. Η ομάδα του Αχυρώνα έφτασε κοντά στην ισοφάριση όμως ο τερματοφύλακας μας Deyan Minev πραγματοποίησε σπουδαία επέμβαση. Η όμαδα μας βρήκε αρκετούς χώρους στην επίθεση για να σκοτώσει το παιχνίδι όμως δεν κατάφερε να πετύχει και άλλο γκολ. Έτσι το 2-1 ήταν και το τελικό σκορ, με την ομάδα μας να πετυχαίνει μια σπουδαία νίκη που την κρατά στα ψηλά της βαθμολογίας.

Εκτός από το πολύ σημαντικό τρίποντο, η ομάδα μας σε σχεδόν όλο τον αγώνα είχε πολύ καλή παρουσία και με λίγη περισσότερη συγκέντρωση θα μπορούσε να τελειώσει το παιχνίδι πιο γρήγορα. Αυτή η νίκη θα δώσει ψυχολογία στην ομάδα για την δύσκολη συνέχεια και βλέπουμε το μέλλον με περισσότερη αισιοδοξία. Σίγουρα ο δρόμος είναι μακρύ και μόνο μέσα από σκληρή δουλειά θα γινόμαστε καλύτεροι.


Τέλος, για άλλη μια φορά να ευχαριστήσουμε τον κόσμο που ήρθε στο γήπεδο και να του ζητήσουμε να μείνει δίπλα στην ομάδα και να την στηρίζει με κάθε τρόπο.